Secrete. Identități încărcate de minciuni. Un trecut apăsător. Crime. Putere. Iubire. Emoție. A fost primul sezon din serialul fenomen al acestui an – CLANUL! Tudor și David și-au scris paginile de final din ultimul capitol al primului sezon. Povestea merge mai departe, filmările pentru cel de-al doilea fiind acum în toi.

După ce a fost convins că Tudor se află în spatele tuturor problemelor actuale din viața lui, Bebe și-a făcut un nou scop: să-l prindă pe gabor și să se răzbune. ”Îi iau gâtul ca la pui”, le-a spus el oamenilor săi și i-a trimis în ceea ce s-a demonstrat a fi o nouă capcană.

Într-un univers deja încărcat de personaje negative, cu planuri ascunse, și-a făcut apariția Stăpâna, cea care se pare că i-a pus gând rău lui Tătuțu! Și cea care aparent se află în spatele celei mai dureroase vești din finalul sezonului: ”A murit Măcelaru. Ieșiți pe stradă și ziceți”. Marea surpriză? Noul ei aliat este nimeni altul decât Pelicanu, cândva om de încredere în casa lui Tătuțu: ”L-am terminat…”.

Ultimul episod al primului sezon al serialului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 22:50. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 27.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.3 puncte de audiență și 15.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au simțit suspansul, iar în minutul de aur, la ora 21:27, peste 1.5 milioane de telespectatori alegeau să urmărească PRO TV.

Să fi fost această explozie momentul dur al unei noi realități? Sau doar o nouă intrigă care va complica totul? Ce va face David acum că este cu pistolul pe urmele lui Tudor? Ce planuri mai ascunde Stăpâna? Tot mai multe întrebări care-și vor găsi răspunsul în sezonul 2!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.