ENOLA HOLMES 2 va avea premiera globală pe 4 noiembrie, doar pe Netflix.



CU: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster și Helena Bonham Carter

 

REGIZAT DE: Harry Bradbeer

SCENARIU DE: Jack Thorne

O POVESTE DE: Harry Bradbeer & Jack Thorne

BAZAT PE: Seria de cărți „Enigmele Enolei Holmes” a autoarei Nancy Springer

PRODUCĂTORI: Mary Parent, Alex Garcia, Ali Mendes, Millie Bobby Brown, Robert Brown

PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Joshua Grode, Michael Dreyer, Paige Brown, Jane Houston, Harry Bradbeer, Jack Thorne

 

DIRECTOR DE IMAGINE: Giles Nuttgens, BSC

DESIGN DE PRODUCȚIE: Michael Carlin

EDITAT DE: Adam Bosman

DESIGN DE COSTUME: Consolata Boyle

MUZICĂ DE: Daniel Pemberton

CASTING DE: Orla Maxwell, CDG

 

Despre ENOLA HOLMES:

Acum detectivă la fel ca celebrul ei frate, Enola Holmes preia primul ei caz oficial. Ea trebuie să găsească o fată dispărută, în timp ce o conspirație periculoasă alimentează un mister la a cărui rezolvare e nevoie de ajutorul prietenilor și de cel al lui Sherlock în persoană.

 

SINOPSIS:

Imediat după triumful de care s-a bucurat în urma rezolvării primului ei caz, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) calcă pe urmele celebrului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), și își deschide propria agenție. Însă, curând, descoperă că viața de detectiv nu este chiar atât de ușoară cum credea. Resemnată și gata să accepte realitatea crudă a vieții de adult, Enola e pe punctul de a închide agenția când o fetiță fără niciun ban îi aduce primul caz oficial, rugând-o să o găsească pe sora ei dispărută. Însă misterul se dovedește mult mai greu de dezlegat decât și-a imaginat, iar Enola este aruncată în mijlocul unei lumi noi și periculoase, de la sinistrele fabrici londoneze și localurile pline de culoare la cele mai înalte pături ale societății și celebra adresă 221B Baker Street. Pe fondul unei conspirații periculoase, Enola se confruntă cu un mister pentru a cărui rezolvare va avea nevoie de ajutorul prietenilor și de cel al lui Sherlock în persoană. Așadar, totul se pune din nou în mișcare.

 

ENOLA HOLMES 2 este regizat de Harry Bradbeer, după un scenariu de Jack Thorne și o poveste de Harry Bradbeer și Jack Thorne. Alături de noii prieteni și dușmani, îi puteți revedea pe Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster și Helena Bonham Carter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.