Modelele de toamnă de la GINO ROSSI vor adăuga o notă de stil la orice look. Adânc înrădăcinate în noile trenduri, modelele clasice se vor potrivi atât ținutelor office, cât și celor de seară. Noua colecție include modele sofisticate de încălțăminte și accesorii pentru femei si bărbați.

În acest sezon GINO ROSSI combină tendințele cu funcționalitatea. Colecția are ca punct de inspirație culorile pământii, care vor fi întotdeauna la modă. În această categorie regăsim nuanțe de negru, maro și bej. Aceste tonuri vor completa excelent ținutele office de birou, dar și ținutele atent create pentru o întâlnire, de exemplu. Mai mult de atât, modelele clasice cu detalii moderne creează un look diferit, care va atrage atenția celor ce apreciază stilul, eleganța și confortul.

 

Genți și rucsacuri

Gențile de piele destinate bărbaților se regăsesc în acest sezon în cele mai elegante nuanțe de maro, bleumarin, gri și negru. Genți încăpătoare de weekend, serviete la modă și rucsacuri confortabile – tot ce are nevoie un bărbat care trăiește o viață activă. Propunerile GINO ROSSI pentru doamne în acest sezon includ o gamă variată de genți maxi, genți tip bucket moderne și genți mici inspirate din trendurile anilor 2000, care persistă și în prezent. În plus, există multe alte modele clasice care nu se vor demoda niciodată.

 

Saboți, ghete și mocasini

 

Pentru persoanele ce vor să se simtă elegant chiar și după muncă, GINO ROSSI propune în acest sezon ghetele până la gleznă. Modelele oferite de brand sunt confecționate fie din materiale lăcuite, fie din piele întoarsă. La acestea se adaugă și ghete până la genunchi cu detalii sport, sau cele cu șireturi pentru un finiș clasic. Colecția, de asemenea, include mocasini cu talpă masivă și ghete cu șireturi pentru bărbați. Colecția de toamnă GINO ROSSI este un adevărat deliciu pentru iubitorii de trenduri. Cizmele înalte prezentate în cele mai populare nuanțe de maro și negru vor accentua orice ținută, adăugând complexitate. Colecția include, de asemenea, mocasini în culori deschise. Să nu uităm de cizmele cu toc stiletto maro, care scot cu ușurința orice ținută din anonimat. Piesele centrale ale colecției sunt modelele de cizme înalte cu lungimea ușor tăiată, ce amintesc de tendințele anilor 2000.

 

 

 

Ceasuri, bijuterii si ochelari de soare

Ceasul este nelipsit de la orice ținută sofisticată. La GINO ROSSI, o femeie iubitoare de trenduri, ce apreciază eleganța, va găsi ceasuri aparte în nuanțe de auriu. În același timp, bărbații vor regăsi ceasuri în nuanțe sofisticate de argintiu. Chiar dacă sezonul cald a trecut, GINO ROSSI vă pune în continuare la dispoziție cele mai stilate modele de ochelari de soare. Aceștia au devenit de mult timp un accesoriu must-have pentru toată perioada anului. De asemenea, femeile vor găsi bijuterii inspirate de pe marile podiumuri ale caselor de modă.

 

Lookbook-ul toamnei de la GINO ROSSI

Eleganță urbană într-o ediție modernă. Energetic, sublim și clasic. Pozele dinamice ale ultimei sesiuni foto ilustrează perfect clientul GINO ROSSI. Persoane active care vor să fie întotdeauna la modă, dar apreciază modelele clasice și soluțiile moderne. Ultima colecție GINO ROSSI de încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați a fost fotografiată de către legendarul duo WUNSCHE & SAMSEL, fotografi polonezi. În fața camerelor au stat Emannuelle Lacou și Alexandre Cunha.

 

Colecția Gino Rossi AW22 este disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu si în aplicația CCC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.