Paul Hollywood mănâncă Japonia 

Premieră: 20 Noiembrie, 20:30 

NOIEMBRIE 2022 PREMIERS 

Paul Hollywood este convins că Japonia este o țară în care nu există pâine  – și unde nu există pâine, nu există brutari. Dar brutarul favorit al Marii  Britanii își dă seama cât de mult a greșit, deoarece Japonia ar putea deveni  în curând una dintre destinațiile gastronomice de top din lume. În serial,  Paul călătorește prin țară, degustă delicatesele locale și învață să prepare  câteva feluri de mâncare populare japoneze. 

A Piece of Meat S3 (8x30min) – new season! Ghidul cărnurilor 

Premiera: 04 Noiembrie, 16:00 

Tomasz Jakubiak pune sub lupă personajul principal al bucătăriilor noastre  de-a lungul secolelor. Împreună cu 98% din polonezi, Tomasz se declară  carnivor. În fiecare episod facem cunoștință cu un crescător polonez care  ne împărtășește secretul cărnii bune. Tomasz gătește două mâncăruri, iar  noi putem vedea din primă mână tot ce este bine de știut despre carne, în  special cea de vită, de porc, de pasăre, vânat și pește, și tot ce ne place în  acestea. 

Dóra Havas: De la fermă-n farfurie (10x30min)  

Premiera: 30 Noiembrie, 16:30 

Gino’s Italian Family Adventure (7x30min)  

Gino în vacanţă cu familia 

Premieră: 09 Noiembrie, 21:30 

Gino D’Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și  familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai  bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere  rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino,  Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele  dintre rețetele sale familiale preferate.

The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver (7x60min)  Jamie Oliver caută bucătari 

Premieră: 05 Noiembrie, 21:30 

Coordonați de Jamie Oliver, 18 bucătari din Marea Britanie cu diferite experiențe  concurează pentru a deveni următorul bucătar vedetă al Marii Britanii cu o carte de  bucate publicată. 

În cadrul serialului, telespectatorii pot urmări rețete incredibile și adevăratele  provocări ale scrierii unei cărți de bucate bestseller. 

În serialul format din zece episoade, Dóra vizitează producători alimentari  inovatori din țară care produc produse profesioniste de înaltă calitate.  Programul își propune să ne ajute ca nu doar să le luăm pe acestea de pe  rafturile magazinelor, ci să aflăm de unde provin ele, cum sunt produse și  cultivate de către producătorii lor dedicați. Scopul aventurii noastre rurale  este să înțelegem mai bine valoarea adăugată a alimentelor pe care le  punem pe masa familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.