Duminica aceasta, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le pregăteşte telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii, şase ore de live, de la 09.00 şi de la 17.00, la Antena 1. Şefii dimineţilor sărbătoresc întoarcerea celor mai tari Chefi la cuţite… şi mai ascuţite, show ce va avea premiera-maraton duminică, de la 20.00 şi luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Răzvan, Dani şi întreaga echipă Super Neatza revin din această duminică în platoul emisiunii şi nu oricum, ci cu o ediţie-maraton de 6 ore de live, cu multe surprize, concursuri şi invitaţi unul şi unul. Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu şi chef Florin Dumitrescu vor veni în platoul emisiunii alături de Ilona Brezoianu, Diana Munteanu, Florin Ristei şi Cuza pentru a vorbi în premieră despre sezonul aniversar Chefi la cuțite… și mai ascuțite ce va avea premiera în aceeaşi zi la Antena 1. De la ora 17.00, Răzvan şi Dani continuă ediţia-maraton de la Antena 1 cu o ediţie live Super Neatza din care nu vor lipsi concursuri cu super-premii pentru telespectatori şi tot felul de provocări haioase pentru cei aflaţi în platou, muzică live şi transmisiuni spectaculoase din toate colţurile ţării.

„După o săptămână în care am încercat să mai ţinem vara aproape, revenim în forţă în platoul emisiunii, cu o ediţie-maraton Super Neatza. Noi fiind a doua emisiune cu cei mai mulţi chefi din România, le dedicăm o ediţie specială prietenilor noştri de la Chefi la cuţite, chiar în ziua în care ei lansează sezonul 10 al emisiunii!”, a declarat Dani Oţil, în vreme ce Răzvan Simion a completat: „Obişnuiam să glumim când lumea ne întreba cum mai rezistăm cu atâţia ani de matinal, spunând că spre vârsta de pensionare vom trece la late-night show. Iată că am făcut un pas către plan, cu ediţia specială Super Neatza de la ora 17.00!”.

De-a lungul timpului, echipa matinalului nu s-a dat în lãturi de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia. Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar  să construiască un platou exceptional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.