Întoarcerea pe băncile școlii nu trebuie să fie o activitate neplăcută. Czesio, Celinka și Cyntia- eroii campaniei Back to School CCC, o să se asigure că începutul anului școlar va fi cu adevărat vesel și în tendințe. Descoperă oferta pentru copii și adolescenți și completează setul pentru școală la cele mai bune prețuri.

 

Începutul lunii septembrie anunță nu numai sfârșitul unei odihne plăcute, cât și nevoia de a completa ținutele pentru școală.

 

Czesio este un artist care își exprimă energia pe hârtie, creând picturi și desene. Are mereu cu el un penar plin cu creioane și stilouri, pe care îl ține în ghiozdanul lui. Acesta își exprimă spiritul creativ prin purtarea pantofilor sport colorați, dar și prin pălăriile și ochelarii ieșiți din tipare. În completarea educației formale, vedeta școlii, Cyntia studiază periodic cele mai recente tendințe din modă. În timpul ei liber merge la cumpărături cu prietenii și le dă sfaturi despre cum să poarte cele mai noi ținute. Pe coridorul școlii poți să o recunoști de la depărtare datorită privirii îndrăznețe și look-ului în tendințe. Celinka, pe de altă parte, alege romanele în locul revistelor de modă. Ca un adevărat șoarece de bibliotecă, ea călătorește periodic pe tărâmuri nedescoperite și are aventuri uimitoare cu cărțile sale preferate.

 

Campania de anul acesta, „Înapoi la școală” a fost surprinsă prin lentila lui Zuza Krajewska, unul dintre cei mai importanți fotografi polonezi. Micii eroi sunt însoțiți de personaje animate, care nu sunt numai buni tovarăși în timpul pregătirilor școlare, ci totodată oferă și o serie de atracții.

 

CCC a pregătit o ofertă diversă care va face mult mai ușoară completarea ținutelor cool pentru școală. Printre propunerile pentru copii și adolescenți, găsim încălțăminte sport, ghiozdane pentru școală, haine confortabile, precum și accesorii care vor completa look-ul de zi cu zi. La CCC puteți alege și obiecte esențiale pentru școală, precum: caiete colorate sau penare cu zâne care așteaptă să înceapă noul an școlar împreună cu cei mici. Gama de produse de la CCC pentru copii și pentru tineri include branduri cunoscute, cum ar fi: Fila, Puma, Champion sau Vans. Totuși există și o gamă de propuneri de la brandurile proprii, printre care se numără: Sprandi, Nelli Blu sau Action Boy.

 

Pantofii confortabili și stabili sunt baza unei ținute pentru școală. Oferta CCC include propuneri ale celor mai populare branduri sport: Champion, Puma, Fila și Vans. Sneakers cool completează opțiunile. În special pentru cei care iubesc magia, CCC a pregătit o colecție cu imprimeuri de basm, precum Harry Potter.

 

Oricine caută soluții cu stil și confortabile, cu siguranță nu va fi dezamăgit de oferta pentru școală de la Sprandi. Hanorace confortabile, treninguri și tricourile sunt ideale pentru ținutele de zi cu zi pentru școală.

 

Să nu uităm, totodată și de accesorii. Un atribut obligatoriu al unui elev este ghiozdanul confortabil și spațios, în care încap cărțile, caietele și instrumentele necesare. CCC are o gamă extinsă de ghiozdane sport pentru elevii mai mici sau mai mari. Adaugă și alte accesorii colorate setului de școală: șepcile, pălăriile sau șosetele vor completa ținuta de zi cu zi.

 

Toate articolele sunt disponibile în magazinele fizice CCC, pe site-ul ccc.eu, dar și în aplicație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.