De la jumătatea lunii iulie, Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea au ținut vara pe val și le-au oferit celor de acasă ediții speciale, de vară, live, de luni până vineri, de la 10:30! Telespectatorii s-au încărcat cu energia lor, au comentat subiectele fiecărei zile alături de invitați și au celebrat vara la maximum.

 

De luni, de la 10:30, Vorbește Lumea revine cu un nou sezon! După ce fetele le-au ținut locul, Bogdan Ciudoiu și Shurubel s-au întors din vacanță și sunt deciși să le ofere celor de acasă ediții care nu ar trebui ratate.

 

Totodată, de luni, echipei i se alătură și o nouă prezență feminină! Despre cine este vorba? Vom afla în prima dimineață a noului sezon!

 

După o vară încărcată, fără vacanță, Andreea Caranda, producătorul executiv al emisiunii declară: ”Nici nu-mi vine să cred că spun asta, dar vara s-a încheiat! Iată că am ajuns la capătul edițiilor noastre speciale și ne bucurăm din suflet că oamenii ne-au fost aproape și am ținut împreună vara pe val. Cosmina, Majda și Emily au făcut o echipă frumoasă, iar cei de acasă au simțit energia lor, așa că le mulțumesc pentru toată deschiderea și implicarea pe care au arătat-o. De luni… începem un nou sezon: fresh, încărcat de energie, informații și invitați ce nu trebuie ratați! Băieții, Shurubel și Bogdan, revin din vacanță cu forțe proaspete și… vor avea o mare surpriză: o nouă colegă! Așa că nu uitați, luni, de la 10:30, Vorbește Lumea că ne revedem cu o super formulă!”

 

Nu ratați, de luni până vineri, de la ora 10:30, Vorbește Lumea, pe PRO TV și VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.