Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, cu o voce și o imagine inconfundabile, vine duminica aceasta, de la 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a se dezvălui publicului telespectator.

În 1977, după 7 ani de muncă și perseverență, Maria Dragomiroiu câștiga concursul “Floarea din grădină”, trofeul care avea să-i  deschidă o adevărată călătorie a succesului. În cei peste 40 de ani de carieră a lansat 23 de albume și a obținut Discul de Aur pentru vânzările record ale albumului “Cântecul și dragostea”.  Anual, efectuează un turneu pe pământ American, bucurându-i cu muzică plină de sensibilitate pe românii plecați din țara lor natală.

Maria Dragomiroiu a avut o viață tumultuoasă, despre care va vorbi cu generozitate, față în față cu Denise Rifai.  Artista are 2 copii, 4 nepoți și este căsătorită cu impresarul său, Bebe Mihu.

Este vocea tot ce aveți mai scump?”, “Cum a devenit părul lung marca Mariei Dragomiroiu?”, “De câte ori nu ați avut nici măcar bani de pâine?”, “Cum ați învățat să trăiți cu frica?”, “De ce nu ați avut curajul să divorțați de primul soț?”, “Când a început mama să vă iubească?”, “Când a început Dumnezeu să vă audă rugăciunile?” sunt doar cateva dintre cele 40 de întrebări adresate Mariei Dragomiroiu în ediția de duminică a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.