În cel de-al 13-lea sezon iUmor, care va avea premiera vineri, 9 septembrie, de la 20.30, la Antena 1, actorul Vlad Drăgulin revine cu un nou sezon al serialului iMai Mult Umor. De data aceasta, emisiunea-pamflet va avea în prim-plan un personaj devenit viral pe internet, Nicuşor de la Brăila,  lansat în emisiunea În Puii Mei,  impersonat şi atunci şi acum chiar de gazda emisiunii, Vlad Drăgulin. Serialul iMai Mult Umor va însoţi şi de această dată fiecare ediție iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.ro.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei, de la Antena 1. Nicuşor de la Brăila va fi prezent zi de zi pe platoul de la filmare iUmor, va dialoga cu concurenţii, cu invitaţii speciali, cu juraţii şi chiar cu oamenii din echipa de producţie, personajul interpretat de Vlad Drăgulin având parte de tot felul de aventuri în platoul iUmor.

„În acest sezon de iMai Mult Umor simt că se încheie un cerc. Personajul pe care-l scot din „desagă” de data asta este un personaj foarte important pentru mine – Infamul Nicuşor de la Brăila. Cu acest personaj am debutat acum doisprezece ani, la „În Puii Mei” și consider că merită un întreg sezon dedicat DOAR LUI și merită un loc pe panoplia de personaje de la iMai Mult Umor”, a declarat actorul Vlad Drăgulin, completând: „Îl imit pe Nicușor din clasa a X-a, aproape de când a apărut YouTube-ul; a început ca o glumă și câte poveşti frumoase au decurs de la acestă glumă care a fost „ca o bornă“ în existența mea pe plaiurile <televizionistice> românești…”

Cum va interacţiona Nicuşor de la Brăila cu juratii iUmor, concurenţii şi echipa, telespectatorii vor putea urmări în fiecare săptămână, imediat după difuzarea ediţiei iUmor la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.ro.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Premiera celui mai nou sezon iUmor va putea fi vizionată în porţie dublă, începând din 9 septembrie, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor la care se aşteaptă cel mai puţin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.