O comedie a timpului nostru, spectacolul Bani, timp și alți demoni” intră în repertoriului  Teatrului Godot, din această toamnă, iar prima reprezentație va avea loc în  grandioasa sală de spectacole a Palatului Bragadiru.

Regizor de film și teatru, scenarist și dramaturg, Radu Popescu, semnează regia și textul spectacolului „Bani, timp și alți demoni”, iar prima reprezentație din cadrul stagiunii de toamnă va avea loc la Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153), vineri, 2 septembrie, de la ora ora 19:30.

Ramona și Mircea sunt absolvenți de Litere. Andra este fotomodel. Nick are bani. Mircea visează să devină scriitor. Ramona vrea siguranță financiară. Andra este iubita lui Nick. Ramona și Mircea sunt căsătoriți de opt ani. Toți sunt la all-inclusive în Bulgaria, pe marginea unei piscine. Nick are o idee. Fixă. Ramona are și ea o idee. Ce-o să iasă din asta? Spectacolul pune in discuție următoarea situație: cum putem să avem și BANI și TIMP la un loc? Răspunsul nu este atât de simplu, dar îl puteți afla la spectacol.

Spectacolul a primit „Marele Premiu de Dramaturgie Valentin Nicolau”, în anul 2015, iar actorul George Rotaru, a fost nominalizat pentru „Cel mai bun actor” în cadrul Festivalului UNDERCLOUD, Ediția a 12-a.

***

Proiectul „Stagiunea DramaRO la Teatrul Apropo” din care spectacolul „Cadranul Plus Plus” face parte este finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

***

Biletele pentru reprezentația din data de 2 septembrie au fost puse în vânzare pe site-ul teatrului, dar și pe platformele de ticketing – Bilete.ro, Iabilet și Eventbook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.