Roxen, artista cu unul dintre cele mai recognoscibile voci din România, lansează astăzi noul single „Biggest Idiot”. După ce piese precum „UFO”, „Money Money” sau „Amnsesia” au reușit să adune zeci de milioane de stream-uri de peste tot din Europa, noul single al artistei este pregătit să urmeze aceiași pași ai succesului. Vocea sensibilă a artistei și intepretarea plină de emoție sunt atuuri ce o deosebesc pe Roxen de restul artiștilor, motiv pentru care „Biggest Idiot” are toate șansele să fie transmisă cât mai sincer către toți fanii ei. Piesa ne vorbește despre acea iubire peste care nu poți să treci și care te face să conștientizezi cât de fragil ești în astfel de situații.

 

„Am scris piesa aceasta într-o perioadă de insomnie, în care voiam să eliberez energia rea din trecut și, cu timpul, am realizat că sunt în continuare înconjurată de persoane cu care nu rezonez din punct de vedere al modului în care vedem lucrurile. Mai în glumă, mai în serios, <<Biggest Idiot>> poate să fie considerat my soft baddest anthem” ne spune Roxen.

Piesa a fost scrisă și compusă de Roxen alături de Alexandru Radu (Chopin), Theea Miculescu și Viky Red în timp ce producția a fost făcută de către Chopin alături de Viky Red.

Roxen este unul dintre artiștii tineri ce au reușit să-și facă simțită prezența în online prin firea sa carismatică, cât și pe radio datorită timbrului ei ușor recognoscibil. Piese precum „Ce-ți cântă dragostea”, „Spune-mi” sau „Dincolo de Marte” au cucerit topurile radio din România, fiind săptămâni la rând prezente în Top 10 Weekly Radio Charts. De asemenea single-ul „UFO” a reușit să fie prezent în Top 3 Radio Airplay în Polonia, dar și în Topurile Shazam din țări precum Polonia, Bulgaria, Slovenia sau România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.