Liviu Teodorescu lansează „Ore-n șir”, a doua piesă din seria #LiTeMoments vol. 5

Streaming Link: https://LiviuTeodorescu.lnk.to/OreNSirPR

Liviu Teodorescu continuă seria de lansări din cadrul proiectului său de suflet, #LiTeMoments, ajuns la al cincilea an, cu „Ore-n șir”.
„Piesa „Ore-n șir” este despre firescul în iubire, despre doi oameni care vor ca totul sa decurgă natural, fără un „commitment” forțat. Pune accentul pe un băiat care are curajul să-i dea tot timpul din lume unei fete, poate puțin cam indecisă.” – declară Liviu Teodorescu despre noua piesă.

Piesele cuprinse pe LiTe Moments vol. 5 sunt compuse și scrise de Liviu Teodorescu, iar pentru mix & master a lucrat cu Max Kissaru. Videoclipurile acestei serii sunt realizate de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, și aduc un element de noutate proiectului, fiind realizate sub forma unui behind the scenes în care echipa de filmare este una neobișnuită pe platoul de filmare.

Seria #LiTeMoments de anul acesta e despre senzualitate. Cele trei piese sunt în filme diferite față de ce ați auzit până acum de la mine. Clipurile sunt aparent filmate de trei prezențe feminine copleșitoare. Acest lucru în aparență, pentru că în realitate, sunt filmate de Trandafilm și de Alex Mureșan, care au venit cu ideea aceasta specială ca totul să fie în registrul unul making-of. Sunt mândru de ce a ieșit, abia aștept să văd feedbackul vostru!” – povestește Liviu despre volumul cinci al proiectului #LiTeMoments.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum “Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, “Mi-ai pus ceva în pahar”, “Unde îți zboară gândul”, “Cerule” feat. BRUJA și “Sar pe noi” feat. Dorian Popa. La începutul acestui an, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul “Fluturii” și cu Manuel Riva pentru piesa „Muzele”. Anul acesta, Liviu Teodorescu a lansat piesele „Mi-am pierdut răbdarea”, „Am nevoie de tine” și „Tot eu”.

 

Stream / Download

 

 

 

benny blanco, BTS si Snoop Dogg lanseaza single-ul „Bad Decisions”

Official Video: https://www.youtube.com/watch?v=BGNkkVrJZks

Streaming link: https://umusic.lnk.to/BadDecisionsPR

benny blanco a lansat „Bad Decisions”, alaturi de BTS si Snoop Dogg, primul single de pe următorul album al lui Blanco, al treilea material din cariera, care este așteptat la sfârșitul acestui an.

Benny Blanco este renumit pentru că a lucrat cu vedete ale muzicii pop precum Justin Bieber, Katy Perry, Kesha și multe altele, dar cea mai nouă piesă a lui poate fi cea mai epică colaborare de până acum. In ciuda faptului că titlul implică alegeri nedorite, cântecul este o piesă de dans euforică și cochetă.

În videoclipul regizat de Ben Sinclair, Benny se trezește că se pregătește entuziasmat pentru un viitor concert BTS: invața rutine de dans, coace prăjituri, se potrivește. În drum spre concert, el este blocat în traficul din Los Angeles și, odată cu ora de începere a spectacolului, își abandonează mașina pentru a alerga spre stadion – doar pentru a descoperi că spectacolul are loc a doua zi.

Deși „Bad Decisions” este prima colaborare a lui Snoop cu ceilalti artisti, Jin, Jimin, V și Jung Kook fac echipă cu Blanco pentru a doua oară. La începutul anului, el a combinat in remixuri piese ale grupului – „Fake Love”, „Life Goes On” și „Blood Sweat and Tears”.

Blanco a lansat Friends Keep Secrets 2 la începutul lui 2021, cu contribuții de la Justin Bieber, Juice WRLD, Halsey, Khalid, Swae Lee, 6lack, Ty Dolla Sign și multi alti artisti.

 

Eminem a lansat „Curtain Call 2”

Streaming link: https://umusic.lnk.to/CurtainCall2PR

 

Eminem a lansat „Curtain Call 2”Pregătește-te pentru o plimbare prin cele mai mari hit-uri ale lui Slim Shady. Colecția sosește la 17 ani după prima parte a proiectului, Curtain Call: The Hits.Cu o carieră atât de impresionantă ne putem imagina că povestea lui Eminem va continua la infinit.

Am primit recent videoclipul nelansat pentru 50 Cent și „Crack a Bottle” asistat de Dr. Dre, dar găsim și două dintre colaborările lui Em cu Rihanna — „Love the Way You Lie” și „The Monster” — de asemenea. ca favorite, inclusiv „Not Afraid”, „Venom” și „Godzilla”. Alți artiști prezentați sunt Joyner Lucas, Beyoncé, CeeLo Green, Snoop Dogg, Kehlani, Pink, Yelawolf, Lil Wayne și alții.

Tracklist

Disc 1

Godzilla ft. Juice WRLD
Lucky You ft. Joyner Lucas
Lighters – Bad Meets Evil ft. Bruno Mars
Gnat
Cinerella Man
Walk on Water ft. Beyoncé
Rap God
Love the Way You Lie ft Rihanna
Women Back Down ft. Pink
Higher
Berzerk
Not Afraid
From the D 2 the LBC ft. Snoop Dogg
Nowhere Fast ft. Kehlani
Fall
Phenomenal
Fast Lane – Bad Meets Evil
You’re Never Over

Disc 2

3 AM
Space Bound
Beautiful
The Monster ft. Rihanna
Venom
Crack a Bottle ft. Dr. Dre, 50 Cent
Is This Love (’09) ft. 50 Cent
River ft. Ed Sheeran
Survival
Best Friend – Yelawolf ft. Eminem
Darkness
Kings Never Die ft. Gwen Stefani
No Love ft. Lil Wayne
Headlights ft. Nate russ
The King and I ft. CeeLo Green
Farewell

 

JOHN LEGEND lanseaza piesa „All She Wanna Do” si anunta lansarea albumului „Legend”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/AllSheWannaDoPR

John Legend prezinta publicului single-ul „All She Wanna Do”, in colaborare cu Saweetie si ofera publicului informatii despre cel de-al optulea material discografic, care va aparea pe 9 septembrie 2022.

John Legend incepe etapa a doua a aclamatului sau show din Las Vegas Residency – Love in Las Vegas

Produs executiv de Legend și prolificul producător-compozitor, Ryan Tedder (Beyoncé, Adele), viitorul proiect este un album dublu vibrant, plin de un spirit de senzualitate și bucurie, incarcat de vulnerabilitatea deplină a durerii, laudelor și vindecării. LEGEND este disponibil pentru precomandă. Lista completă de melodii pentru LEGEND este mai jos.

LEGENDA marchează prima dată când muzicianul a îmbrățișat oficial semnificația iconică a numelui său de-a lungul carierei sale ilustre. „Până în acest moment, nu am folosit niciodată un aspect al numelui meu ca titlu al unui album”, explică Legend. „Trebuia să câștig asta, să fiu la înălțimea asta, oferind spectacol și muzică. Și eu spun că sunt mândru de cine sunt, sunt încrezător în munca pe care am făcut-o”.

Odată cu anunțul, Legend a lansat cel mai recent single intitulat „All She Wanna Do”, cu Saweetie. Piesa a fost co-scrisă și produsă de Ryan Tedder, Monsters and Strangerz, Zach Sketon, Andrew DeRoberts și Halatrax.

Legend a împărtășit anterior primele două single-uri de pe album, inclusiv „Honey”, „o piesă R&B sensuală, cu Muni Long (Billboard) și „Dope”, o „piesă de vară”, cu rapperul JID.

În plus, astăzi Legend a început cea de-a doua etapă a rezidenței sale aclamate de critici, „Love in Las Vegas”. Rezidențiatul se va desfășura în perioada 5 august – 20 octombrie și 14 octombrie – 29 octombrie. Billboard s-a bucurat anterior despre spectacol, spunând: „…Legend a ținut toată sala în mâinile sale, în timp ce spectatorii dansau, țipau și își făceau drum printr-un set generos care cuprinde catalogul de opt albume de hituri și favorite ale fanilor.”

Lista de melodii „Legend”:

ACT I
1 Rounds ft. Rick Ross
2 Waterslide
3 Dope ft JID
4 Strawberry Blush
5 Guy Like Me
6 All She Wanna Do
7 Splash ft Jhene Aiko, Ty Dolla $ign
8 You
9 Fate ft Amber Mark
10 Love ft Jazmine Sullivan
11 One Last Dance
12 All She Wanna Do ft. Saweetie

ACT 2
1 Memories
2 Nervous
3 Wonder Woman
4 Honey ft. Muni Long
5 I Want You to Know
6 Speak in Tongues ft Jada Kingdom
7 The Other Ones ft Rapsody
8 Stardust
9 Pieces
10 Good ft Ledisi
11 I Don’t Love U Like I Used To
12 Home

Artistul multiplatină John Legend a câștigat douăsprezece premii Grammy, un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur, un premiu Tony și un premiu Emmy, făcând din Legend primul bărbat afro-american care a câștigat un EGOT. Legend a lansat șapte albume de-a lungul carierei sale, inclusiv, Get Lifted (2004), Once Again (2006), Evolver (2008), Love in the Future (2013), Darkness and Light (2016), A Legendary Christmas. Deluxe (2019) și, cel mai recent, Bigger Love (2020).
Recent, Legend și-a lansat reședința din Las Vegas, apreciată de critici, intitulată „Love In Las Vegas”, care a început pe 22 aprilie 2022, la Zappos Theatre din Planet Hollywood Resort & Casino. Legend a jucat în „Jesus Christ Superstar Live in Concert” de la NBC în 2018, câștigând un Emmy pentru cea mai remarcabilă varietate specială și a fost nominalizat pentru cel mai bun actor principal (serial limitat). Legend s-a alăturat emisiunii nominalizate la Emmy, The Voice, pentru sezonul 16 (2019) și, cel mai recent, a încheiat sezonul 21 ca antrenor.

În calitate de filantrop, Legend a inițiat campania #FREEAMERICA în 2015 și, cel mai recent, a fondat inițiativa, HUMANLEVEL, care declanșează schimbări sistematice și construiește echitatea rasială în orașele și comunitățile americane.

 

 

YUNGBLUD lansează un nou single feroce „THE EMPEROR”

Streaming Link:https://umusic.lnk.to/TheEmperorPR

Muzicianul britanic, YUNGBLUD, apreciat la nivel internațional, câștigător de mai multe premii, și-a lansat cel mai recent single, intitulat „The Emperor”.

Această piesă nouă, triumfătoare și aprigă, vine cu vești că a fost selectată ca imn oficial 2022 pentru sezonul de fotbal universitar al ESPN. Artiștii anteriori aleși să creeze coloana sonoră a acestei campanii televizate de mare profil, la nivel național, au fost Imagine Dragons (Natural), Juice WRLD (Come & Go) și Thirty Seconds To Mars (Walk On Water).

„Este o onoare enormă să am melodia mea ‘The Emperor’ aleasă ca imn pentru sezonul de fotbal universitar al ESPN. Am scris această melodie când aveam șaptesprezece ani, a fost doar o explozie de energie nefiltrată despre care știam că va avea momentul într-o zi sa o lansez. Am cântat-o live ani de zile, dar nu am găsit niciodată momentul potrivit să o lansez până acum. Fotbalul universitar este o parte atât de importantă a culturii americane și tot ceea ce vreau să fac este să aduc energie oamenilor, așa că abia aștept ca cântecul să aducă această energie fanilor și jucătorilor de la meciuri tot sezonul”, a declarat YUNGBLUD.

Rareori apare un artist precum YUNGBLUD, care a devenit fără îndoială copilul afișului rock n’ roll al Gen-Z. Pledând fără teamă pentru ciudațenii, ciudați și marginalizați din lume, de la zero, YUNGBLUD a adunat legiuni de fani dedicați din întreaga lume, care se îngrămădesc la spectacolele sale sold-out în fiecare seară și țipă fiecare cuvânt la melodiile sale.

Pe 2 septembrie, YUNGBLUD va lansa foarte așteptatul său album de studio omonim. Albumul conține favoritele fanilor, lansate anterior, „The Funeral”, „Don’t Feel Like Feeling Sad Today” și „Memories” Ft. Willow. Pachetele YUNGBLUD DELUXE, anunțate recent, vor prezenta cel mai recent single al său „The Emperor” și sunt disponibile pentru precomandă.

YUNGBLUD și-a încheiat recent turneul LIFE ON MARS SOLD OUT în Europa, Australia și Noua Zeelandă și se va lansa într-o serie de festivaluri europene și nord-americane în această vară și toamnă, inclusiv RIOT Fest din Chicago, Louder Than Life în Louisville, KT, Festivalul Firefly din Delaware, After Shock din Sacramento, CA și Austin City Limits din Austin, TX.
Muzicianul în vârstă de 24 de ani își va începe apoi turneul „INTERNATIONAL AS FUCK” în Europa și Marea Britanie în octombrie. Pentru mai multe detalii și bilete accesați: https://www.yungbludofficial.com/tour/

În martie, YUNGBLUD a lansat „The Funeral” alături de un videoclip cu Ozzy și Sharon Osbourne. „The Funeral” a acumulat peste 25 de milioane de vizionari și continuă să crească. A interpretat melodia la The Late Late Show de la CBS cu James Corden.

 

Willow a lansat piesa „hover like a GODDESS”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/hoverlikeaGODDESSPR

„Orice femeie merită să fie venerată. Acest cântec este o odă pentru zeița din fiecare dintre noi” – Willow

WILLOW lansează luna viitoare cel de-al șaselea album „COPINGMECHANISM”, iar astazi, 5 august, a distribuit un nou single „hover like a GODDESS”.

Noul album urmează rapid celui de anul trecut „I feel EVERYTHING”, care a marcat debutul lui WILLOW în Hottest 100 de la triple j cu colaborarea cu Travis Barker „t r a n s p a r e n t s o u l”.
Acel album a îmbinat un sunet emo și pop-punk din anii ’00 renascut cu alt-RnB și rădăcinile hip hop ale lui WILLOW, dar COPINGMECHANISM promite să fie mai concentrat pe partea mai grea a sunetului ei.

„hover like a GODDESS” este o melodie care iese cu riff-uri agitate și tobe agitate, în contrast cu o pauză liniștitoare de chitară și strigătele dominante ale lui WILLOW: „Nu voi fi niciodată bine dacă nu vei fi al meu!”.

La 21 de ani, WILLOW și-a petrecut cea mai mare parte a vieții lucrând în industria muzicală și deseori făcând muzică cu nuanțe R&B care i-a susținut pregătirea vocală. Având mai mult timp ca niciodată pentru a experimenta procesul ei de scriere în ultimul an, ea a început să facă demo-uri și să scrie melodii care nu numai că i-au folosit abilitățile la chitară, dar care au fost profund inspirate de eroii ei și de muzica pe care a crescut ascultând-o. De la 3 la 7 ani, ea a însoțit trupa de nu-metal a mamei sale, Wicked Wisdom, în turneu. Trupa a avut voci rock puternice și chitare zdrobitoare, care au deschis calea pentru gusturile muzicale ale lui WILLOW, inclusiv My Chemical Romance, Paramore, Fall Out Boy și multe altele.

 

The Killers a lansat single-ul „boy”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/boyPR

The Killers a lansat single-ul „boy”, prima piesă după al șaptelea album Pressure Machine. „boy” apare astăzi, 5 august prin Island Records. Scrisă de solistul Brandon Flowers, cântecul vede trupa revenind la sunetul consacrat. Trupa a debutat cu melodia live la festivalul Mad Cool de luna trecută din Madrid.

Melodia a fost scrisă înainte de Pressure Machine și, spune Flowers, temele explorate în versuri l-au condus de fapt pe calea scrierii și înregistrării acelui album. Flowers detaliază: „Aceasta a fost prima melodie scrisă după ce a trebuit să anulăm turneul Imploding The Mirage din cauza pandemiei. Recent m-am mutat înapoi în Utah și am început să fac excursii la Nefi, unde am crescut. Am descoperit că locul din care îmi doream atât de disperat să scap la 16 ani era acum un loc în care nu mă puteam opri să mă întorc. Am un fiu care se apropie de vârsta pe care o aveam în acel moment din viața mea. Cu „boy”, vreau să le spun mie – și fiilor mei – să nu se gândească prea mult la asta. Și să caute prioritățiile în viața lor. Pentru mine acum, cele mai importante lucruri sunt soția mea, copiii, cântecele mele și scena.”

Produsă de The Killers, Stuart Price și Shawn Everett, lansarea piesei vine înaintea turneului din America de Nord – cel mai mare din cariera lor de până acum – care începe în Vancouver, la Rogers Arena, pe 19 august.

 

CARLY RAE JEPSEN lanseaza single-ul „Beach House”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/BeachHousePR

Astăzi, 5 august 2022, cântăreața si compozitoarea Carly Rae Jepsen, nominalizată la premiile GRAMMY®, Juno și Polaris, lansează un nou single „Beach House” de pe viitorul ei album „The Loneliest Time”.

Produs de Alex Hope și co-scris de Jepsen, Hope și Nate Cyphert, track-ul „Beach House” este o relatare prea reală despre imprevizibilitatea sălbatică a întâlnirilor bazate pe aplicații.
Într-o abatere de la atmosfera luxuriantă și aerisită din „Western Wind” (o lansare în mai însoțită de un videoclip liniștit), imnul de dans se desfășoară în ritmuri palpitante și texturi strălucitoare, în timp ce Jepsen detaliază o serie de dezamăgiri rezultate si din întâlniri. După ce a făcut o pledoarie pasionată pentru transparență din partea potențialilor ei pretendenți, Jepsen a apelat apoi la o gamă de coriști pentru a oferi un cor: „Am o casă pe plajă în Malibu și probabil că o să vă rănesc sentimentele”. Atât irezistibil de onest, cât și de amuzant, „Beach House” cimentează în cele din urmă moștenirea lui Jepsen ca unul dintre cei mai ascuți naratori ai istoriei pop a nuanțelor nesfârșite ale iubirii și relațiilor.

La începutul acestei săptămâni, Jepsen a anunțat data lansării pentru cea mai introspectivă lucrare de până acum, „The Loneliest Time”, care va fi publicat pe 21 octombrie.

Jepsen le va oferi fanilor o perspectiva asupra noului album atunci când va pleca luna viitoare în turneul ei – „The So Nice”. Pentru o listă completă a datelor turneului și pentru a cumpăra bilete, vizitați www.carlyraemusic.com/tour

 

 

Trippie Redd a revenit cu single-ul „BIG 14”, alaturi de OFFSET si Moneybagg Yo

Streaming Link:  https://umusic.lnk.to/Big14PR

Astăzi, 5 august rapperul multiplatină care fuzionează genurile, Trippie Redd revine cu un nou single și videoclip muzical intitulat „Big 14” feat. Offset & Moneybagg Yo. Ascultă „Big 14” – AICI. Urmăriți videoclipul muzical pentru „Big 14”—AICI la 10:00 PST/12:00 EST.

În vizualul însoțitor, ei canta către camera pe acoperișurile zgârie-norilor, pe holurile goale și sub filtre de altă lume, între fotografiile cu aruncătoare de flăcări care luminează noaptea și nu lipsesc mașinile de lux și fumul.

Trippie a oferit un set de show-uri la Rolling Loud Miami. În plus, și-a unit forțele cu Marshmello și Mae Muller în „American Psycho”. De asemenea, este în prezent în turneu susținând anumite date ale turneului „Mainstream Sellout”, al lui Machine Gun Kelly și va urca pe scena Rolling Loud Toronto și Summer Sky Vol 1 în septembrie.

Unul dintre cei mai versatili și îndrăzneți artiști din punct de vedere creativ din hip-hop de astăzi, Trippie Redd face muzică extrem de experimentală și extrem de atrăgătoare. De când a livrat mixtape-ul său de debut A Love Letter to You în 2017, rapper-ul, cântărețul/compozitorul cu vânzări multiple de platină a sfidat continuu granițele genurilor, încorporând interpretarea sa melodică a rap-ului cu elemente frenetice de rock-and-roll și metal greu. Și cu versurile sale pătrunzătoare și performanța vocală nuanțată, dar puternică, nativul din Ohio, în vârstă de 23 de ani, potrivește această ingeniozitate nesfârșită cu un impact emoțional puternic.

Strângând peste 18 miliarde de streamuri până în prezent și având șase proiecte consecutive care ajung în Top 5 al Billboard 200 Chart, Trippie Redd a evoluat de la Soundcloud Rapper în devenire la o putere globală. Nu doar că a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume din muzică de astăzi, de la Drake, Future, XXXTENTACION și Juice WRLD până la Illenium și Marshmello până la Travis Barker și Oliver Tree, dar și-a făcut și debutul în actorie în timpul unui episod din filmul apreciat de critici al lui Lil Dicky, urmat de DAVE. printr-o apariție în filmul Good Mourning al lui Machine Gun Kelly. Cel mai recent album al său, Trip At Knight, a debutat pe locul 1 în Topul albumelor Billboard R&B/Hip-Hop și a acumulat peste 2,5 miliarde de streamuri.

 

Lauv lanseaza albumul „All 4 Nothing”

Streaming: https://umusic.lnk.to/LauvAll4NothingPR

Introspecția și crudența pătrund pe noul album al lui Lauv, „All 4 Nothing”. Îndepărtând fațada artistului și interpretului, acest capitol al muzicii lui Ari Leff este cea mai pură distilare a lui Ari, persoana. In al treilea material discografic din cariera, Lauv vorbește despre experiențe universale cu vulnerabilitate, onestitate și caracterul său earworm pop.

Deși Lauv este cunoscut pentru peisajele sonore intrigante și inventive, cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul multi-platină se afirmă ca povestitor, în primul rând. Poveștile sale continuă să încânte publicul de pretutindeni, transformând magia din jurul lui în imnuri generaționale. Lauv intră în 2022 cu un capitol complet nou de muzică, care celebrează inocența tinereții, dezlănțuiește complexitățile maturității și împinge din nou granițele pop. Lauv are peste 10 miliarde de streamuri, discuri multi-platină și top 10 la nivel mondial, cu hituri precum „I Like Me Better”, „i’m so tired” și „fuck, I’m lonely”.

„Albumul este despre moartea unui vis pe care îl urmăream și mă trezeam la acel vis care era deja acolo”, dezvăluie Lauv. 
„Până acum, am petrecut atât de mult timp încercând să fiu ceva, încât de fapt ignoram ceea ce era chiar în fața mea. Dacă vrei să experimentezi cu adevărat magia vieții, nu poți alege. Nu poți trage magia din locuri unde ea nu există. Trebuie doar să fii conștient de prezența ei în viața ta, să te joci cu ea și să creezi ceva cu ea. În cele din urmă, acest album este despre a te preda iubirii și a te preda vietii”.

Lauv a transformat în mod constant magia din jurul său în imnuri generaționale. În 2020, Lauv și-a lansat albumul de debut, ~how I’m feeling~, care s-a clasat în top 20 al Billboard Top 200 și care a fost susținut de single-uri precum „I’m So Tired…” cu Troye Sivan, „Fuck, I’m Lonely” [feat. Anne-Marie], „Who” [feat. BTS], „El Tejano” [feat. Sofia Reyes], „Canada” [feat. Alessia Cara] și „Mean It” [feat. LANY].

Pe măsură ce pandemia globală a coborât asupra lumii, Lauv s-a trezit la o răscruce, deoarece a continuat să scrie cântece în studioul său de acasă. „La începutul pandemiei, am început să aprofundez melodiile la care lucram și am început să găsesc fire comune, teme comune și în cele din urmă, povestea dintre melodiile care compun acest album”, explică el.
„La un nivel, eram cu toții singuri și toată lumea repornea. La un alt nivel, începe din punctul în care îmi doresc să fiu muzician. La al treilea nivel, a fost vorba despre mine, că eram un copil mic până acum. Pe măsură ce aceste niveluri s-au încrucișat, am început să realizez că există cicluri în viață. În 2020, reevaluam lucrurile pe care mi le doream când eram mai tânăr. Am pus mult pe gânduri și am pus accent pe persoana care am ajuns să devin și ceea ce am lăsat în urmă în acest proces, iar la sfârșitul zilei, totul a fost foarte mult despre reconectarea mea cu copilul meu interior.”

 

Lil Tecca lanseaza single-ul „Faster”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/LilTeccaFasterPR

A aparut o noua melodie de la artistul Lil Tecca, premiat cu discuri de platina de-a lungul timpului. Track-ul se numeste „Faster” si vine dupa lansarea piesei „Fallin”.

In primavara trecuta, Tecca a fost in turneul „We Love You Tecca”, iar anterior a fost inclus pe lista Billboard 21 Under 21, adunand peste 30 de milioane de stream-uri la nivel mondial.

De-a lungul timpului, Lil Tecca a colaborat cu artiști precum 24kGoldn, Internet Money, Polo G, Lil Durk, Gunna și alții si a adunat peste 8 miliarde de streamuri la nivel global și peste 506 de milioane de vizionări pe YouTube.
Materialul „We Love You Tecca 2” a debutat în Top 10 pe Billboard 200 – al treilea debut consecutiv al sau în Top 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.