florianrus încheie seria de lansări a noului EP alături de Nicole Cherry, piesa „Fără Tine” fiind ultima dintre cele patru piese lansate vara aceasta. După cum ne-a obișnuit până acum, fiecare piesă de pe EP-ul „Flacăra mea geamănă” spune o poveste, iar intensitatea trăirilor și a emoțiilor a crescut de la o lansare la alta, motiv pentru care „Fără Tine” a fost aleasă să închidă această poveste gândită de către artist. Versurile piesei ne vorbesc despre modul în care alegem să trecem peste o despărțire și despre cum, inevitabil, muzica devine cel mai bun terapeut în această perioadă.

“<<Fără tine>>” vorbește despre arta care se naște din suferință. Despre golul lăsat de ceva sau cineva și tentativa de a-l umple prin muzică, poezie. E ultima piesa de pe EP-ul <<Flacăra mea geamănă>> și mă bucur că pot să o împart cu Nicole Cherry” ne spune florianrus.
Piesa a fost scrisă și compusă de către florianrus alături de Achi și Viky Red, producția finală fiind realizată de către Viky Red, producător bine-cunoscut pentru piesele „Rampampam”, ”Ce-ți cântă dragostea”, „Îmi placi tu” sau „Spune-mi”. Videoclipul a fost regizat de către Ioana Stan, alături de David Mogan (DOP), producția fiind realizată de către Loops Production.
„Florian este unul dintre artiștii și compozitorii mei preferați, mă bucur foarte tare că am reușit să colaborăm și să facem o piesă atât de frumoasă, precum Fără Tine – o piesă plină de emoție. Îi mulțumesc din suflet pentru colaborare” ne spune Nicole Cherry.
florianrus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian lansa alături de JO piesa “Dacă m-ai iubit cândva”, care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Recent, noul single „Partea mea de vină” se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlisturile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând.
Cu multiple hituri în topurile muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. Cel mai recent single al artistei – „Florile Tale” s-a bucurat de un real succes în rândul ascultătorilor. Piesa a reușit ca în prima săptămână de la lansare să fie prezentă în Trending YouTube România cu trei versiuni diferite, unde a reușit să se mențină timp de o săptămână pe prima poziție, în timp ce utilizatorii de pe TikTok au reușit să o facă și mai cunoscută, sound-ul oficial depășind 100.000 de folosiri. Primul ei hit de succes a fost „Memories”, reușind să-i aducă o mulțime de premii muzicale. Cu sute de milioane de vizionări pe YouTube și milioane de urmăritori pe conturile ei de pe rețelele sociale, single-urile ei au fost întotdeauna un succes. De-a lungul carierei sale a avut diverse colaborări, cu artiști precum Mohombi, Joey Montana sau Jenn Morel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.