Olivia Addams, una dintre artistele care au reușit să se afle în fruntea topurilor din Europa Centrală și de Est cu muzica sa, lansează un nou single – „Fool Me Once”. Versurile spun povestea unei povești de dragoste triste, în care persoana iubită alege să te lase pentru cel mai bun prieten al tău. În ciuda versurilor triste, vibe-ul dance al piesei vă va oferi impulsul necesar pentru a trece peste această situație neplăcută.

„Noul meu single se lansează pentru toate sufletele speciale care își doresc să ierte și să uite. E perfect normal să acordăm o a doua șansă, însă nu la nesfârșit. Oamenii știu cât de important ești, ceea ce își doresc, de fapt, este ca tu să nu știi asta. Niciodată să nu rămâi într-un loc unde nu te simți apreciat, nu trebuie să faci nimic special pentru a fi iubit. Vă îmbrățișez și vă iubesc!” (Olivia Addams).

 

Piesa a fost scrisă chiar de artistă, alături de Marius Dia, unul dintre cele mai apropiati prieteni, alături de care a scris și compus în trecut pentru piese precum „Stranger”, „Dumb” sau „Are We There”. Pentru videoclipul muzical, Olivia a lucrat cu Isabella Szanto (regizor) și David Mogan (DP).
Olivia Addams este una dintre puținele artiste din România care a reușit să atingă succesul internațional într-un timp foarte scurt. Polonia, teritoriul cu cele mai de succes povești pentru artistă, a primit-o cu brațele deschise în diverse turnee promoționale pentru piesele care au reușit să ajungă pe primele poziții ale topurilor radio săptămâni la rând, fiind redate într-o rotație mare pe cele mai importante posturi de radio. „Stranger”, „Are We There” sau „Never say never” sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au căpătat expunere internațională, în timp ce „Scrisori în minor” sau „Răsărit perfect” sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să o prezinte pe artistă într-un mod total diferit față de cum era obișnuia să fie văzut până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.