După ce în urmă cu doar o săptămână a fost desemnat One True Singer, în cadrul show-ului cu același nume produs de Global Records pentru HBO Max, rareș lansează “Prea Tânăr”, primul lui single din carieră.

 

Piesa a fost scrisă de artist împreuna cu Marcel Botezan și Sebastian Barac, dar și împreună cu florianrus, alături de care rareș a scris piesa ce i-a adus victoria în show –  “Uita-mă”. Single-ul vine însoțit și de un videoclip special, realizat de către SAN.

 

“A trecut aproape un an. Un an de când viața mea s-a schimbat cu totul. Încă mă obișnuiesc cu tot ce se întâmpla. Schimbarea se petrece și mai repede de la ultimul episod din One True Singer.
Am așteptat cu entuziasm să lansez piesa asta. E cumva o continuare a ideilor și linilor conturate alături de Florian. Capitolul 2 al “Uita-mă”.

Urmează si alte piese. Și cu fiecare nouă lansare vreau s-arăt oamenilor întregul meu univers artistic. Un univers al extremelor, dintre euforie și melancolie. Bine și rău. “Prea Tânăr” le amestecă acum în echilibru, cele două stări, cele 2 lumi.” (rares)

“Prea Tânăr” se va auzi în premieră live la Expirat, în cadrul concertului de lansare ce va avea loc marți, 7 iunie, pentru care biletele s-au vândut în doar o zi, show-ul fiind în momentul de față sold out.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului – Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.