Liviu Teodorescu lansează piesa „Am nevoie de tine”

Streaming Link: https://LiviuTeodorescu.lnk.to/AmNevoieDeTinePR

Liviu Teodorescu lansează piesa „Am nevoie de tine”, un imn al modului în care persoana iubită te face să te simți complet. Liviu, unul dintre cei mai versatili artiști din Romania, abordează stilul de muzică dance pe care l-a integrat cu succes in piesele cu mesaj care l-au consacrat.

„Piesa „Am nevoie de tine” e despre faptul că, atunci când iubim, iubim subiectiv. Iubim înălțarea pe care o simțim când suntem lângă persoana iubită. Nu iubim nimic exterior. Iubim fericirea pe care o simțim în interior.”, declară Liviu Teodorescu.

Link Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=lSCG8_hv2ts

Videoclipul surprinde cele două personaje, Liviu și persoana iubită, în „singurătate”, când nu sunt unul langa celalalt, având nevoie unul de altul pentru a se simți împliniți. Clipul este regizat de Ionuț Trandafir și produs de Arkomo, avându-l drept D.o.P. pe Alexandru Mureșan.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine ale noii generații din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 de mii de urmăritori. Interpret și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci, a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. În 2021, Liviu Teodorescu a colaborat cu Manuel Riva pentru single-ul „Muzele”, a lansat, pentru al 4-lea an consecutiv, „LiTE Moments Vol. 4”, o colecție de 3 piese de suflet și a lucrat pentru prima dată împreună cu Ștefan Bănică pentru cântecul romantic „Ne Vedem Într-un Vis”. In 2022, Liviu a lansat piesele “Mi-am pierdut rabdarea” și „Tot Eu”.

 

 

Saco & Sebastien lanseaza melodia „Gotta Give Me”, alaturi de Universal Music Romania

Streaming link: https://umusic.lnk.to/GottaGiveMe

Saco și Sebastiën întampina vara cu hitul „Gotta Give Me”, melodie pe care o lanseaza alaturi de casa de discuri Universal Music Romania.

Iubitorii de muzică din întreaga lume se vor bucura de o aceasta colaborare dintre Saco și Sebastiën, după ce prima lor piesa a fost foarte populară în 2020. „Take Me Home” este cel mai de succes single al lui Saco de până acum și a fost prezentat la Vocea Olandei, unde a concurat cântărețul Sebastiën. Cu „Gotta Give Me”, duo-ul olandez oferă o altă melodie pop dance cu tematică tropicală, perfecta pentru vară.

Coen van Hessen, cunoscut profesional ca Saco, este un DJ, cântăreț și producător olandez din Utrecht. Fascinat de muzica electronică, a început ca DJ în 2003, la vârsta de 11 ani. La 18 ani a început să cânte și să scrie melodii pentru trupa sa, dar din cauza altor interese și a studiului său de medicină, a decis să-și pună cariera de artist în așteptare. Cu toate acestea, după ce a terminat facultatea de medicină, Saco a început să-și producă din nou propriile cântece.
Sebastiën este un cântăreț olandez și concurent de două ori în sezonul 8 și 11 al Voice Olandei.

 

 

 

Link YouTube

 

Maggie Rogers a lansat single-ul “Want Want”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/WantWantPR

Maggie Rogers a lansat single-ul “Want Want”, o celebrare și încurajarea atracției irezistibile. Ea a făcut echipă cu Kid Harpoon și Del Water Gap pentru a produce melodia, care a fost înregistrată la Electric Lady Studios din New York City, Peter Gabriel’s Real World Studios lângă Bath, Anglia și Sid’s Palace din Scarborough, ME. Cântecul a fost scris inițial în carantină cu Del Water Gap în Maine și adus la forma sa completă cu Kid Harpoon în New York și Bath.

Videoclipul este filmat într-un bar de karaoke din Koreatown din New York, iar Rogers interpretează „Want Want” cu o durere cruntă. Energia crește pe măsură ce versurile sinuoase fac loc refrenului frenetic și se alătură și trupa ei. Clipul a fost regizat de Warren Fu, care a colaborat, de asemenea, cu Rogers și regizorul Michael Scanlon, la vizualul single-ului ei anterior, „That’s Where I Am”.

„Want Want” este o piesa care se va regasi pe noul album al lui Rogers, “Surrender”, care va fi lansat de Capitol Records pe 29 iulie. NPR a spus despre primul single de pe noul proiect ca este o “fantezie pop florală fantezie pop. Efectul general are o energie majoră a Alterna-Rock din anii ’90 – producție crocantă, chitare impunatoare, mișcare învolburată, dar puternică, emoție neliniştită și fără teamă.” PAPER a remarcat: „Întoarcerea mult așteptată a lui Maggie Rogers este o piesă crocantă, electronică de pop-rock… la fel de palpitantă ca orice de pe albumul ei de debut”.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Dagny a lansat single-ul “Brightsider”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/BrightsiderPR

Dagny a lansat single-ul “Brightsider”. Vara artistei va fi plină de apariții în festivaluri norvegiene și de o serie de spectacole la Londra, Berlin și Amsterdam. „Brightsider” urmează lansarea albumului de debut al lui Dagny, “Strangers / Lovers”, din 2020 și a single-ului ei în colaborare din 2021 cu Astrid S, „Pretty”.

Dagny descrie modul în care ea însăși, printr-o perioadă de mici impulsuri noi și stimuli externi, a simțit nevoia de a crea un spațiu în care visează și așteaptă cu nerăbdare tot ce are de oferit viața.
Dagny a continuat spunând: „Unul dintre punctele mele forte și cele mai bune calități este tocmai faptul că pot vedea ceea ce este pozitiv”.

Dagny s-a angajat recent într-un turneu norvegian sold-out care a durat peste două luni, vânzând peste 16.000 de bilete. Acum se întoarce pentru a cânta un spectacol la Londra pe 17 septembrie, împreună cu întâlniri la Berlin și Amsterdam, o vară plină de festivaluri din Norvegia – poate cel mai remarcabil lucru este un loc prestigios pe scena principală la cel mai mare festival de vară din Norvegia, Øyafestivalen, alături de Gorillaz, Nick Cave. & The Bad Seeds și Florence and the Machine.

„Pentru mine, cântatul live a fost întotdeauna alfa și omega de a fi muzician”, spune Dagny. „Aproape ca sensul vieții, de fapt. Am lucrat la această melodie (și la mai multă muzică nouă!) și sunt atât de încântată să o aduc pe scenă în această vară.”

Până în prezent, muzica lui Dagny a acumulat peste un miliard de stream-uri pe toate platformle de streaming, ea a fost nominalizată la 6 premii Grammy norvegiene (Spellemannprisen), are melodii co-scrise pentru Katy Perry, Ashnikko și Julie Bergan și a colaborat cu duo-ul EDM Seeb, super-producătorul american Steve Aoki, eroii indie-rock-ului din Liverpool The Wombats și trupa indie-pop spaniolă-engleză Crystal Fighters.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Post Malone a lansat albumul “Twelve Carat Toothache”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/TwelveCaratToothachePR

Post Malone a lansat albumul “Twelve Carat Toothache”. Pe lângă imnurile masive, „Cooped Up” [cu Roddy Ricch] și „One Right Now” [cu The Weeknd], albumul contine apariții de la o distribuție de invitati de top, inclusiv Doja Cat, Fleet Foxes, Gunna și The Kid LAROI. Din punct de vedere muzical, Post a colaborat cu Louis Bell, Billy Walsh și Andrew Watt, precum și Omer Fedi și nu numai.

Luna trecută, Post și-a făcut debutul la Saturday Night Live cu piesele „Cooped Up” [feat. Roddy Ricch] și „Love/Hate Letter To Alcohol” [feat. Fleet Foxes]. Preluând cultura populară, Post a contribuit, de asemenea, cu interpretarea sa asupra celebrului „Chip ‘N Dale: Rescue Rangers” pentru coloana sonoră originală Chip ‘N Dale: Rescue Rangers de la Disney.

Twelve Carat Toothache iese în evidență ca primul său lungmetraj, în trei ani de când “Hollywood’s Bleeding” a ajuns pe locul 1 în Billboard Top 200.

La sfârșitul anului trecut, Post a testat apele cu explozivul „One Right Now”, în colaborare The Weeknd. A intrat în Top 10 al Billboard Hot 100 și a acumulat peste 1 miliard de stream-uri în câteva luni.

TRACKLISTING
1. Reputation
2. Cooped Up (with Roddy Ricch)
3. Lemon Tree
4. Wrapped Around Your Finger
5. I Like You (A Happier Song) (with Doja Cat)
6. I Cannot Be (A Sadder Song) (with Gunna)
7. Insane
8. Love/Hate Letter To Alcohol (with Fleet Foxes)
9. Wasting Angels (with The Kid LAROI)
10. Euthanasia
11. When I’m Alone
12. Waiting For A Miracle
13. One Right Now (with The Weeknd)
14. New Recording 12, Jan 3, 2020

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

070 Shake a lansat albumul “You Can’t Kill Me”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/YouCantKillMePR

070 Shake a lansat albumul “You Can’t Kill Me”. Produs executiv de 070 Shake și Dave Hamelin și mixat și masterizat de Mike Dean, noul proiect vine alături de un videoclip regizat de Alexander Wesseley pentru piesa „Medicine”. Clipul include o interpretare intimă a melodiei, în timp ce Shake este scufundată în apă, cântand printr-o mască de oxigen. Albumul conține piese lansate anterior „Body”, „Web” și primul material de la You Can’t Kill Me, „Skin and Bones”.

„You Can’t Kill Me” este o extensie a interogării anterioare a umanității, a lui Shake, care urmărește să-și expună și mai mult sentimentele cele mai intime și să exploreze conexiunile interpersonale complicate, proiectul fiind manifest despre investiția emoțională și retragerea. Vorbind despre premisa proiectului, ea împărtășește: „Suntem atât de atașați de această lume fizică, încât ne face mai susceptibili de a fi răniți. Nu mă poți ucide pentru că sunt mai mult decât corpul meu.” Detaliind în continuare geneza albumului, ea spune „Cu fiecare album, parcă ai fi dezvăluit din ce în ce mai mult. “You Can’t Kill Me” arată cât de dedicată sunt să fiu liberă în muzică… Sentimentul este cel mai mare ingredient al muzicii mele.”

070 Shake își încheie turneul principal din America de Nord săptămâna viitoare cu o preluare de 4 nopți a El Rey din Los Angeles, culminând o cursă de 20 de întâlniri care a avut opriri în Chicago, New York City, Toronto, Houston, Phoenix și multe altele. Pentru a vedea cât de electric a fost turneul ei, “You Can’t Kill Me”, 070 Shake a distribuit recent un videoclip live cu „The Pines”, înregistrat la începutul acestei luni la House of Blues din Chicago.

Tracklist

1. Web
2. Invited
3. History
4. Medicine
5. Skin and Bones
6. Blue Velvet
7. Cocoon
8. Body (ft. Christine and the Queens)
9. Wine & Spirits
10. Come Back Home
11. Vibrations
12. Purple Walls
13. Stay
14. Se Fue La Luz

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Calum Scott a lansat piesa “Boys In The Street”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/BoysInTheStreetPR

Calum Scott a lansat piesa “Boys In The Street”, un cover intim și profund empatic al unei piese din 2015 a artistului scoțian Greg Holden. Însoțit de un videoclip alb-negru emoționant, „Boys in the Street” va apărea pe al doilea album al lui Calum, “Bridges”, care va fi lansat pe 17 iunie.

O relatare devastatoare, dar în cele din urmă care confirmă viața, a luptei unui tată de a-și accepta fiul deschis gay, „Boys in the Street” se concentrează pe o performanță vocală deosebit de pasionată a lui Calum. Într-o abatere de la sunetul piesei originale, condus de chitara acustică, interpretarea lui Calum vine ca o baladă de pian elegantă, luând treptat o intensitate plină de lacrimi pe măsură ce povestește călătoria tatălui către înțelegere. Regizat de Jackson Ducasse (Ellie Goulding, James Bay), videoclipul dur, dar uluitor, pentru „Boys in the Street” dă o nouă viață acestei povestiri, urmându-l pe Calum pe străzile pustii ale orașului în timp ce cântă direct la camera.

„‘Boys in the Street’ este una dintre puținele melodii care m-au făcut să plâng la prima ascultare”, spune Calum. „M-am conectat la versiunea originală instantaneu și am vrut să înregistrez propria mea interpretare în ultimii ani. Când am terminat al doilea album, am avut timp să-mi creez propria versiune și am luat imediat legătura cu Greg pentru a-i cere binecuvântarea. Știam că se va potrivi perfect pe “Bridges” și, în anumite privințe, era melodia care îmi lipsea. Sunt onorat să includ această piesă puternică și inspirată pe albumul meu – știu că este o melodie la care nu numai că o pot simți, dar va rezona cu alții din întreaga lume.”

“Only Human”, albumul de debut lansat in 2018, a ajuns pe locul 1 în topul albumelor iTunes în 21 de țări de pe glob, în ​​plus față de vânzări de peste 3,6 milioane de albume ajustate și strângerea de peste 7,5 miliarde de stream-uri combinate. “Bridges” va prezenta, de asemenea, single-urile sale lansate anterior, „Heaven” (un tribut uluitor pentru trăirea momentului prin predarea iubirii), „If You Ever Change Your Mind” (o piesă dulce-amăruie, dar puternică, produsă de Greg Kurstin, un câștigător de opt  premii GRAMMY®, cunoscut pentru munca sa cu Paul McCartney, Elton John și Adele), „Rise” (o piesă în plină ascensiune al cărei videoclip prezintă o interpretare captivantă a actorului britanic Georgia Hirst) și „Biblical”.

La scurt timp după lansarea Bridges, Calum va porni într-un turneu de vară în America de Nord. Cursa de 25 de întâlniri va începe pe 30 iulie la Teatrul Neptune din Seattle și se va încheia pe 3 septembrie la Théatre Corona din Montréal, unde a fost adăugat recent un al doilea spectacol. Din cauza vânzărilor imediate, Calum va cânta suplimentar în Boston și New York.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Jax Jones și Martin Solveig lansează, în colaborare cu GRACEY, piesa „Lonely Heart”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/LonelyHeartPR

Jax Jones și Martin Solveig lansează în colaborare cu GRACEY piesa „Lonely Heart”. Melodia prezintă o latură mai întunecată a catalogului Europa, cu vocea și versurile melancolice și tulburătoare ale lui GRACEY ghidând ritmurile perseverente.

„Abia am așteptat să apara această melodie, mai ales acum, cu vara care a sosit! Sunt un fan al lui Jax și Martin de mult timp, așa că a fost un vis să facem împreună „Lonely Heart” și să văd piesa că prinde viață. Aduceți sezonul festivalurilor!” – GRACEY

„‘Lonely Heart’ este un cântec de dans modern infuzat de zeci de ani de apusuri la Mambo Ibiza” – Martin Solveig

„„Lonely Heart” este despre ceea ce vreau să fac pe ringul de dans; adună toate inimile singuratice împreună! Jax Jones este pentru toată lumea. Martin, Gracey și cu mine – îi includem pe toți, asta reprezintă muzica mea” – Jax Jones

Piesa este primul single al Europa de la „Tequila” cu RAYE, lansat în 2020, și „All Day And Night” din 2018 cu Madison Beer, care s-a clasat în Top 10 din The Official UK și a strâns peste 400 de milioane de stream-uri. Cel mai recent hit global al lui Jax, „Where Did You Go?”, este difuzat în prezent de peste un milion de ori pe zi numai pe Spotify.

Europa inseamna Jax Jones și Martin Solveig: doi prieteni care se întâmplă să fie și artiști, împingându-se unul pe celălalt să investigheze căi muzicale pe care nu le-ar explora singuri niciodată. Legătura dintre ei a fost imediată, cimentată de o îmbrățișare din partea lui Martin, după ce l-a auzit pe Jax ca DJ pentru prima dată la Pacha Ibiza. Cei doi se admirau de ceva vreme, dar cu cât discutau mai mult, cu atât se întrebau mai mult dacă ar trebui să intre în studio și să ducă această admirație la un alt nivel. Jax explică: „În acea prima zi în studio, fiecare am simțit că bula zonelor noastre naturale de confort a izbucnit.”

După cum explică Jax și Martin, „Europa ne-a permis amândurora să ieșim din ceea ce toți ceilalți ar putea considera rezonabil. Muzica nu trebuie să fie rezonabilă. Ai putea spune chiar că nu ar trebui să fie.”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Denzel Curry a lansat remix-ul piesei “Walkin” în colaborare cu Key Glock

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/WalkinRemixPR

Denzel Curry a lansat remix-ul piesei “Walkin” în colaborare cu Key Glock. Remix-ul va fi prezent pe „Melt My Eyez See Your Future (Deluxe).”

Consecvența lui Denzel Curry a fost expusă în repetate rânduri. Lansarea lui “Melt My Eyez See Your Future” a afirmat acest lucru. Rapper-ul și-a dezvăluit cel de-al cincilea album studio în martie, cu apariții din partea lui T-Pain, 6lack, Rico Nasty și mulți alții. Cu toate acestea, acum se avântă pentru lansarea deluxe a proiectului cu un remix din „Walkin”.

Servind ca piesa 2 pe “Melt My Eyez See Your Future”, „Walkin” a devenit rapid favoritul fanilor. Acum, s-a întors cu ceva asistență din partea Key Glock. Vocea rapper-ului din Memphis se lipește de eșantionul vocal plin de suflet. Glock reflectă asupra tacticilor de supraviețuire pe străzi în timp ce dorește să țină energia negativă departe.

„Mâine nu este sigur și toți trecem prin diferite obstacole în fiecare zi. Obiectivul este să continui să mergi înainte. Am apelat la Glock pentru că am simțit că el este exemplul perfect de „Walkin”. Pe baza a tot ceea ce a simțit și a faptului că este independent, nu i-a oprit dorința de afirmare. Am fost întotdeauna un fan al hip-hop-ului Memphis, așa că m-am simțit bine”, a spus Denzel despre remix.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

DJ Snake a lansat piesa „Disco Maghreb”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/DiscoMaghrebPR

DJ Snake a lansat piesa „Disco Maghreb”. Pentru prima dată în cariera sa, după ce a acumulat peste 35 de miliarde de stream-uri și a vândut bilete în întreaga lume, DJ Snake dezvăluie, în sfârșit, o latură mai intimă a personalității și a vieții sale prin această lansare. Cântecul reflectă trecutul său cultural, dragostea profundă pentru muzica nord-africană și rădăcinile familiei sale.

Vizionarul artist a ales în mod special titlul „Disco Maghreb” după legendarul label de muzică și magazin de discuri algerian cu același nume. El demonstrează că poate fi la înălțimea moștenirii numelui, cu banger-ul ce prezintă la intersecția dintre vibrațiile de dans occidental și sunetele arabe.

Videoclipul a fost filmat în Algeria folosind talentele unei echipe locale, aducând un omagiu influențelor lui DJ Snake. Cu ajutorul lui Romain Gavras (M.I.A., Jay-Z, Kanye West, Jamie XX, Justice), producător executiv al vizualului, a creat o reprezentare video la fel de impresionantă și puternică ca și melodia în sine.

„Disco Maghreb” evidențiază energia tineretului globalizat si dansurile tradiționale pe ecran. În același timp, surprinde neliniștea și dorința de libertate manifestate de o generație prea conectată de femei și bărbați tineri din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și pretutindeni.

Piesa sosește tocmai la timp pentru a pregăti scena pentru viitorul spectacol de afiș al lui DJ Snake la Parc Des Prince în Paris pe 11 iunie. În calitate de mare fan / susținător al clubului Paris-Saint-Germain, DJ Snake se întoarce în orașul său natal, fiind primul care a dat viață concertelor în legendara locație, care nu a găzduit niciun eveniment muzical de peste 10 ani.

 

Stream / Download

 

 

 

 

 

Link YouTube

 

Malik Harris a lansat single-ul “you & I”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/YouAndIPR

Malik Harris a lansat single-ul “you & I”. Despărțirea înseamnă întotdeauna sfârșitul total? Noile începuturi necesită neapărat eșecuri anterioare? Și nu ne agățăm cu toții uneori cu disperare de oameni și legături care ne fac de fapt nefericiți? Acestea sunt exact problemele abordate de MALIK HARRIS în noul său single „you & i”, cu o dorință de a recunoaște că separarea nu trebuie să fie întotdeauna cel mai rău lucru din lume.

Un artist care reprezintă optimismul, pozitivitatea. Aceasta este motivația care l-a adus pe finalistul Eurovision înapoi de la Torino în Germania ca favorit al fanilor, single-ul său „ROCKSTARS” ajungând în top 10 în țara natală. Artistul de 24 de ani intenționează să urmeze acest lucru, nu numai că continuă să trăiască și să iubească marea sa pasiune – muzica – dar și permițând modului său pozitiv și inspirator de a privi viața să se întâlnească în noua sa melodie „you & i”.

„Ar putea suna ca un clișeu, dar fiecare final creează un nou început. De aceea, starea de spirit care stau la baza tu și eu este de fapt pozitivă – pentru a arăta că nu trebuie să te pierzi complet din vedere când lucrurile devin grele”, explică compozitorul-compozitor de la Landsberg emoțiile care au dat naștere piesei. Și MALIK are dreptate: Pentru că această melodie nu seamănă deloc cu o piesă grea de despărțire. Dimpotrivă: „you & I” este relaxată și comodă și aduce în minte o atmosferă relaxată de vacanță, mai degrabă decât amintiri triste. O coincidenta? Cu siguranta nu. În schimb, este o declarație clară, îmbinând o melodie simplă cu un mesaj puternic, MALIK HARRIS realizează un echilibru delicat.

Transformarea episoadelor negative în ceva pozitiv – exact despre asta este MALIK HARRIS. Atât ca persoană, cât și ca artist. Piesa lui “ROCKSTARS” nu a ajuns doar pe locul 4 în topurile germane, dar a ajuns și în Top 200 în topurile Shazam din peste 20 de țări (ajuns chiar și pe locul 64 în topurile Shazam la nivel mondial), făcând-o a doua cea mai bună piesă Eurovision.

Pentru ceea ce a putut face MALIK HARRIS, este „infinit recunoscător”, după cum ne spune. Nu se va lăsa distras de la drumul său ca muzician. În schimb, el așteaptă cu nerăbdare tot ce urmează – pentru că lucrurile noi și imprevizibile sunt în cele din urmă ceea ce face ca viața să merite trăită, chiar dacă soarta ne aruncă câteva provocări ici și colo.

 

Stream / Download

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.