După cel mai recent single lansat alături de ANTONIA, Qodes colaborează cu IRAIDA pentru noul single – Crushin on you. Versurile piesei explică perfect momentul când te îndrăgostești și îți pierzi total mințile, fiind pregătit cu să-i oferi persoanei iubite totul.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Qodes și Iraida, în timp ce producția specială a piesei poartă amprenta lui Qodes. Fiind o piesă de vară, instrumentalul special și cumulul de instrumente te vor purta prin serile lungi ale verii. Videoclipul piesei a fost regizat de către Quba iar DOP-ul a fost David Mogan.

„Iubirea vine de obicei când te aștepți mai puțin și îți întorce lumea cu susul în jos. Chiar atunci când credeai că nu vrei să te mai întâlnești cu nimeni, săgeata lui Cupidon lovește din nou. Toate regulile despre făcut pași mici într-o relație dispar în momentul în care simți cum fiecare fior al dragostei îți curge prin vene”, a declarat IRAIDA.
“Crushin’ on you” explică exact momentul când te îndrăgostești și simți cum ai face absolut orice pentru persoana de lângă tine. De acum înainte și până la sfârșit.
IRAIDA este unul dintre cei mai apreciați compozitori din Industria Muzicala Românească. A scris piese pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Roxen, Karmen, Lariss, Ruby, Iuliana Beregoi, Andia și mulți alții.
Personalitatea ei este puternică și puterea ei de a obține ceea ce își dorește și mai puternică. Ultimul ei collab intitulat „Modern Love” alături de Manuel Riva a cucerit topurile, ajungând no.1 în Top 200 Shazam Bulgaria și în multe alte topuri din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, ea are întotdeauna un loc perfect în orice act artistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.