Seria tematicilor continuă și în această săptămână pe gheața Dancing on Ice- Vis în doi. Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Cosmin Natanticu și Maria, Sore și Grațiano, dar și Ruby și Zsolt vor da viață unora dintre cele mai îndrăgite povești, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

După plecarea de săptămâna trecută a perechii formate din Nicolai Tand și Daniela, cei patru jurați, Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Elwira și Mihai Petre, au decis să testeze și mai mult limitele concurenților rămași pe patinoarul Dancing on Ice- Vis în doi. Începând cu ediția din această sâmbătă, toți concurenții rămași în competiție vor primi o provocare din partea juriului ce va constra într-un element tehnic care va trebui să fie prezent în toate coregrafiile. „Împreună cu Simona ne-am gândit ca provocarea săptămânii să fie două seturi de cinci pași de mohawk, urmat de un trei cu fața pe exterior cu un tulup”, a dezvăluit juratul Cornel Gheorghe. Pe lângă provocarea săptămânii, celor șase cupluri rămase în competiție vor dansa live, iar de această dată coregrafiile vor fi inspirate din povești. Astfel, în această sâmbătă, de la 20.00, Aladin va ieși din lampa lui Ruby și a lui Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria vor interpreta povestea lui Blu din Rio, cei mai tari dansatori din Happy Feet vor fi Oase și Andreea, Carmen Grebenișan și Lilian o vor duce pe Alice în Ţara Minunilor, dragostea dintre Frumoasa și Bestia va fi dezvăluită de Jean Gavril și Ana, iar Regatul de Gheață Frozen va prinde culoare sub patinele lui Sore și a lui Grațiano.

Sâmbătă seară va avea loc o nouă eliminare, ultimele două echipe din clasament fiind nevoite să execute un nou dans la duel. Telespectatorii pot ajuta ca echipa favorită să meargă mai departe în competiția visului pe gheață printr-un sms la 1272 cu numele echipei, sau prin vot în aplicația Antena 1, însă doar după start vot. Ediția cinci Dancing on Ice – Vis în doi poate fi urmărită live în această sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.