Au mai rămas doar câteva ore până la începerea celei de-a noua ediții a sezonului 12 Românii au talent! De-a lungul celor două luni, concurenții au demonstrat că nimic nu le poate sta în cale atunci când vor să facă show și să îi convingă pe cei de acasă că locul lor este sub lumina reflectoarelor. Cei patru jurați, Andi, Andra, Dragoș și Bobo s-au bucurat de clipe de senzație și i-au recompensat pe cei mai talentați cu DA-urile mult visate. Diseară, spectacolul merge mai departe… și aduce talent și pace!

Un tânăr de 23 de ani vine în emisiune cu o poveste de viață specială. Simte că s-a regăsit în Biserică, acolo unde Părintele i-a deschis drumul către Seminarul Teologic. Cu toate acestea, de această dată este decis să arate că are și o altă pasiune extrem de mare, în care a investit mult timp: ”Am venit să arăt că se poate”. A învățat totul singur, de pe internet, așa că va aștepta cu înfrigurare să afle părerea juraților… după ce va dansa!

Spune că este un antitalent total și că se ocupă cu multe, dar că în această seară va fi clovnul de serviciu. Deși viața l-a provocat și îl trece prin probleme serioase de sănătate, acesta consideră că autoironia este forma potrivită de a reacționa. ”Eu și boala suntem colegi de scenă. Povestea mea poate deschide noi perspective”, va spune, înainte de a intra pe scenă, un tânăr de 19 ani din Câmpulung Moldovenesc care s-a nascut cu tetrapareză spastică.

Tot astăzi, pe scenă va urca și o concurentă de 33 de ani, venită direct din Dubai, acolo unde predă diferite stiluri de dans. ”Știu că femeile din România au nevoie de ajutor. Folosesc twerk pentru female empowering”, spune sigură pe ea tânăra. Va reuși oare să-i convingă pe jurați că este pe drumul cel bun și că merită ca mesajul ei să fie auzit?!

Și de această dată, pe VOYO revine Backstage Show, emisiunea online prezentată de Pavel și Smiley, cei mai iubiți prezentatori. Invitatul serii va fi nimeni altul decât cunoscutul actor Alex Bogdan, iar distracția este garantată de către cei trei.

Nu ratați, de la 20:30, întâlnirea săptămânală cu momentele încărcate de talent! Ediția poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.