A1.ro este lider absolut în categoria Divertisment cu 3.751.128 vizitatori unici în luna martie. Tot în această perioadă, aplicația mobilă Antena 1 fost accesată de 170.738 vizitatori unici.

Platforma de video entertainment care le aduce fanilor Antena 1 cele mai noi știri despre show-urile și vedetele lor preferate este de 78 luni consecutive lider în categoria Divertisment, potrivit SATI (Studiului de Audiență și Trafic Internet).

A1.ro și aplicația Antena 1 le permit pasionaților de entertainment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor preferate. De asemenea, telespectatorii fideli ai show-urilor Mireasa, iUmor și Dancing on Ice au ocazia să-și susțină favoriții și să îi păstreze în competiții până în fazele finale ale acestora.

În categoriile video dedicate fiecărui show, publicul găsește cele mai tari momente din producțiile care au cucerit audiențele TV. Ultimele noutăti și exclusivităti despre vedetele și show-urile favorite sunt disponibile în comunitatea online a postului, atât pe site-ul a1.ro, cât și în aplicația Antena 1.

Aplicația Antena 1 este disponibilă în Google Play și App store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.