„El Amante” este single-ul pe care BoyFlow l-a pregătit primăvara aceasta pentru toți cei care vor să trăiască o poveste de iubire pe ritmuri latino. Scrisă de către artist alături de Ninos Hanna, compozitor care a câștigat două Grammy-uri, Tara Nabavi, Adam Kulling și Niklas Jarelius, „El Amante” este o piesă de dragoste, cu un sound cool, ce te duce cu gândul la o iubire interzisă, plină de pasiune și trăită în secret, care aduce doar jumătăți de măsură și foarte multă dorință.

„«El Amante» este povestea unui băiat care încearcă să cucerească o fată aflată deja într-o altă relație, una în care nu este iubită și apreciată. «El Amante» este cel care încearcă să îi arate fetei că poate să o facă fericită, că o iubește indiferent de piedici și că este persoana potrivită pentru ea. Cu un sound inspirat din anii ’80, special creat pentru publicul larg, single-ul este potrivit pentru toți iubitorii de muzică. Sunt foarte recunoscător și fericit că am putut lucra la acest proiect cu Ninos Hanna, unul dintre cei mai mari compozitori din ziua de astăzi, alături de echipa lui, 09 Music. Țin să mulțumesc și casei de discuri Cat Music alături de care pot să-mi îndeplinesc visuri și obiective și sper ca acest single să ajungă și la inimile voastre”, mărturisește BoyFlow.

Cântăreț, pianist, compozitor și producător de muzică, BoyFlow este un artist foarte talentat, ce își dorește ca muzica lui să ajungă la inimile oamenilor de pretutindeni. Printre single-urile de succes ale lui BoyFlow se numără „Loba”, „Abandonado”, „Déjame Decirte”, „Mi Dama” și „Ya Tengo Otra”, care au fost ascultate în toată Spania și America Latină, dar și „El Tren”, „Zuli Zuli” (alături de Andreea D), „Hips on Fire” (alături de Erika Isac) și „Corazón Partío”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.