La mai bine de o lună și jumătate de când a lansat împreună cu Connect-R videoclipul piesei „VagaBond” iată că puștiul revine cu un nou single însoțit și de videoclip. De data aceasta, Andres Chiriac, împreună cu Hood Famous le oferă fanilor piesa „Nu Mai Pot”, o nouă surpriză muzicală.

A luat cu asalt lumea muzicală încă de când înregistra coveruri pe youtube iar acum Andres Chiriac este unul dintre artiștii care colaborează cu Connect-R, Hood Famous și Sprint Music. Și pentru că iubește muzica iată că solistul revine în atenția publicului cu o nouă piesă de dragoste care se numește „Nu Mai Pot”.

„Piesa a fost compusă de mine integral iar instrumentalul a fost făcut de Andy Platon în studio-ul unde am și înregistrat-o. Sper să vă placă pentru că este o melodie făcută din inimă”, spune Andres, care este foarte încântat de rezultat.

„Pot să vă spun că videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan. Totul a mers foarte bine la filmari și am reușit să îl filmăm într-un timp destul de scurt. A ieșit foarte bine pentru că am lucrat cu un profesionist”, a mai mărturisit tânărul care este nu numai interpret dar și compune, el provenind dintr-o familie de muzicieni.

„Sunt un cântăreț, songwriter, pianist și inginer de sunet din Iași care încearcă să își îndeplinească visul. La 8 ani am început să iau lecții de pian și cu vocea am început serios de pe la 13 ani, atunci când mi-am făcut un home-studio. Tatăl meu a fost cel care m-a introdus în lumea muzicii, el fiind organist. Iar bunicul meu, de asemenea, a fost trompetist. Deci talentul s-a moștenit din familie”, a mărturisit Andres. “Andres Chiriac e al doilea artist Hood Famous după Johny Romano. Este un copil extraordinar de talentat și are multe-multe nuanțe R&B, Soul, Hip hop, e minunat că scrie, compune, e un artist în toată regulă pe care Hood Famous îl susține cu toată puterea. Ne bucurăm mult că avem artiști care scriu, care compun singuri, ne este mai mare dragul să punem o pârghie, un punct de sprijin pentru ei. Hood Famous este cam singurul label din România care se va ocupa de artiștii mainstream din nouă generație”, a declarat Connect-R despre Andres.

https://www.youtube.com/watch?v=Xw5r8e-WPrk&feature=youtu.be

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.