🤩 #OCDT | SEZONUL 4 | EP. 16. Vorbim despre muzica, momente funny din timpul filmarilor si cele mai interesante planuri pentru 2022, cu Aura B.

O producție CreativeCreature.ro
❗ CONCURS ❗ Emisiunea „Online cu de toate” (sezonul 4) vă oferă în continuare 3 pachete de premii de la Pepsi Max și Lay’s Maxx și 5 invitații duble la premierele săptămânii, în cinematografele Cineplexx din țară („Morbius”, „Madresa Paralelasși” „Sonic the Hedgehog 2”).
🥤 Pentru a intra în primul concurs, trimite-ne un mesaj privat (până mâine, la ora 10:00), în care ne spui codul de concurs (e afișat pe ecran, în timpul episodului postat pe YouTube), numele complet și orașul din care ești. Nu uita să dai Subscribe canalului de YouTube PlayU RO. Noi vom alege (prin random.org) 3 răspunsuri, care vor primi: 1 bax de Pepsi Max + 1 hanorac Lay’s Maxx; 1 bax de Pepsi Max + 1 bax de Lay’s Maxx; o minge + o geantă pentru sală Lay’s Maxx.
🎞 Pentru una dintre cele 5 invitații duble (la premiera dorită), valabilă în perioada 1 aprilie – 7 aprilie 2022, spune-ne (într-un mesaj privat, trimis până mâine, la ora 10:00) în ce locație Cineplexx vrei să mergi la film (Titan, Băneasa, Satu Mare, Sibiu sau Târgu Mureș) și care e # de concurs (îl afli urmărind episodul de azi, pe YouTube). Noi vom alege (prin random.org) 5 mesaje private care menționează fiecare locație și # corect, pentru a le premia.
Numele tuturor câștigătorilor vor fi anunțate în această postare, după alegerea lor. Urmărește episodul din „Online cu de toate”, pentru mai mult detalii! Concursurile au loc săptămânal, deci stai cu ochii pe noi. Nu ne supărăm dacă ne dai Like & Share! #concurs #pepsimax #laysmaxx #cinema 🎁 🎬
Pepsi Lay’s Romania Cineplexx Titan Cineplexx Baneasa Cineplexx Satu Mare Cineplexx Sibiu Cineplexx Targu Mures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.