Skizzo Skillz lansează miercuri, 30 martie, „ Mulțumesc”, o piesă diferită de toate cele lansate până acum. Pe lângă faptul că face parte de pe coloana sonoră a filmului „ Odată pentru totdeauna”, pentru artist este o piesă specială, ca o rugăciune personală transmisă lui Dumnezeu.

„E o piesă pe care am făcut-o ca un tratament. Simțeam că trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu și muzical pentru toate binecuvântarile. „ Mulțumesc” ar fi fost ultima piesă de pe albumul “Full time daddy part time rapper”, care urmează să apară, dar când a venit propunerea lui Iura Luncașu să intre pe coloana sonoră a filmului „ Odată pentru totdeauna” am zis de ce să nu fie o rugăciune pentru toată lumea care se regăsește”, a declarat Skizzo Skillz.

Skizzo Skillz se numără printre cei mai apreciați artiști de hip-hop și rap din România. În anul 2012 a făcut furori cu hitul „BINIDITAT”, piesă ce are peste 19 milioane de vizualizări în YouTube, iar de atunci continuă să-și surprindă fanii cu fiecare lansare. În prezent, artistul lucrează la albumul intitulat “Full time daddy part time rapper”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.