În luna aprilie poți urmări: Anatomy of a Scandal, un thriller psihologic captivant care aduce în prim-plan un scandal politic și personal, în care adevărul se ascunde la granița dintre justiție și privilegii; Russian Doll: Sezonul 2, unde, la patru ani după ce Nadia și Alan reușesc să evadeze din bucla temporală a mortalității, cei doi continuă să exploreze teme esențiale dintr-o perspectivă adesea amuzantă și SF; Ozark: Sezonul 4 Partea 2, un nou capitol din drama captivantă cu acțiunea plasată în prezent, care urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Along for the Ride, Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood, Bubble, Choose or Die, Dancing on Glass, Elite: Sezonul 5, Get Organized with The Home Edit: Sezonul 2, Grace and Frankie: Sezonul 7 – Ultimele Episoade, Green Eggs and Ham: Sezonul 2, Hard Cell, Heartstopper, Selling Sunset: Sezonul 5, The In Between, The Taming of The Shrew, The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes, Going in Style, Youth V Gov, Legații și multe altele.

 TITLURILE NOI ORIGINALE NETFLIX

DIN 15 APRILIE 2022

Anatomy of a Scandal – SERIAL NETFLIX

Acest thriller psihologic captivant, a cărui acțiune dramatică se derulează în sala de judecată, pătrunde în lumea elitei britanice prin intermediul unui scandal politic și personal, în care adevărul se ascunde la granița dintre justiție și privilegii. James și Sophie Whitehouse trăiesc într-un univers în care totul este minunat. Ministru în Parlament și tată iubitor acasă, James pare să se afle pe un drum fără obstacole, însă numai până când iese la iveală un secret scandalos. La rândul ei, și avocata Kate Woodcroft își urmează calea, iar acuzarea pe care o construiește amenință să afecteze întregul Westminster, căsnicia soților Whitehouse și propria ei stimă de sine.

 | Regizat de: S.J. Clarkson

| Scris de: Melissa James Gibson, David E. Kelley

| Bazat pe romanul de: Sarah Vaughan

| Producători executivi: S.J. Clarkson, Melissa James Gibson, David E. Kelley, Liza Chasin, Allie Goss

| Co-producători executivi: Sarah Vaughan, Margaret Chernin

| Cu: Sienna Miller, Michelle Dockery, Rupert Friend, Naomi Scott, Josette Simon, Geoffrey Streatfeild și Joshua McGuire

DIN 20 APRILIE 2022

Russian Doll: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX

Cu acțiunea plasată la patru ani după ce Nadia și Alan reușesc să evadeze din bucla temporală a mortalității, al doilea sezon din Russian Doll va continua să exploreze teme esențiale dintr-o perspectivă adesea amuzantă și SF. Dezvăluind un destin încă și mai rău decât moartea fără sfârșit, acest sezon îi regăsește pe Nadia și pe Alan cufundându-se și mai adânc în trecut printr-un portal temporal neașteptat, aflat în una dintre cele mai cunoscute locații din Manhattan. La început, cei doi percep totul ca pe o aventură nesfârșită, care se întinde peste epoci și generații, dar, curând, descoperă că acest eveniment extraordinar ar putea fi mai mult decât s-au așteptat și că, împreună, trebuie să caute o cale de ieșire.

 | Realizat de: Natasha Lyonne

| Scris de: Leslye Headland, Natasha Lyonne, Amy Poehler

| Producători executivi: Natasha Lyonne, Alex Buono, Amy Poehler (Paper Kite Productions), Leslye Headland, Lilly Burns (Jax Media), Tony Hernandez (Jax Media), Dave Becky (3 Arts), Kate Arend (Paper Kite Productions), Regina Corrado și Allison Silverman

| Cu: Natasha Lyonne, Charlie Barnett, Rebecca Henderson, Annie Murphy, Sharlto Copley

DIN 29 APRILIE 2022

Ozark: Sezonul 4 Partea 2 – SERIAL NETFLIX

Ozark este o dramă captivantă cu acțiunea plasată în prezent și urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri. Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obișnuiți.

| Realizator, scenarist și producător executiv de: Chris Mundy

| Producători executivi: Jason Bateman, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey și Bill Dubuque

| Co-producători executivi: Laura Linney

| Cu: Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker, Veronica Falcón

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

1 APRILIE 2022

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială

Un bărbat își povestește cu nostalgie viața și face o relatare a unei călătorii imaginare pe Lună, din perspectiva unui copil de 10 ani din Houston în anul 1969.

 Battle: Freestyle – FILM NETFLIX

Amalie este în culmea fericirii după ce echipa de dans condusă de ea și de Mikael se califică la o competiție la Paris, dar întâlnirea cu mama ei înstrăinată o distrage.

Celeb Five: Behind the Curtain – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Celeb Five: În spatele cortinei

Acest documentar-parodie, din culise, aduce în prim-plan poantele și improvizațiile grupului de comediene Celeb Five, care caută idei de materiale pentru un spectacol.

 Forever Out of My League – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Acum e acum

După o operație, viața Martei este în joc, dar iubirea adevărată este în apropiere. Oare va învinge inima vechile secrete și capriciile sorții?

Get Organized with The Home Edit: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Organizează-ți spațiul cu The Home Edit: Sezonul 2

Clea și Joanna revin să pună ordine în talmeș-balmeșul din viețile clienților atât celebri, cât și de rând, cu stilul lor fabulos și de neegalat.

The Bubble – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Bula

Furișare, agățat, depresie. Actorii și echipa unei francize blockbuster de acțiune încearcă să filmeze o continuare în timp ce stau în carantină la un hotel de lux.

The Last Bus – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ultimul autobuz

După ce pornesc într-o excursie cu clasa care le va schimba viața, un grup de elevi inteligenți vor să salveze omenirea de o armată de drone violente.

Trivia Quest – SERIAL NETFLIX

Testează-ți cunoștințele de istorie, artă, știință și multe altele în acest serial interactiv de întrebări de cultură generală cu diverse niveluri de dificultate.

4 APRILIE 2022

Business Proposal – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: O iubire ca-n afaceri

Deghizată, Ha-ri merge la o întâlnire aranjată ca să-l sperie pe pretendent. Dar situația scapă de sub control când află că acesta e șeful ei și o vrea de soție.

5 APRILIE 2022

Ronny Chieng: Speakeasy – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Ronny Chieng: Între noi fie vorba

Ronnie Chieng revine! Acum are boală pe criticii online, iubește tocilarii, e consternat din cauza scepticilor iraționali și cunoaște un leac unic pentru rasism.

6 APRILIE 2022

Furioza – FILM NETFLIX

O polițistă îi face fostului iubit o ofertă de nerefuzat: fie se infiltrează într-o gașcă de bandiți și devine informator, fie fratele lui ajunge la închisoare.

Jimmy Savile: A British Horror Story – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Jimmy Savile: O poveste de groază britanică

Vedeta TV Jimmy Savile a fermecat țara cu excentricitatea și generozitatea sa. Dar acuzațiile de abuz sexual au arătat o latură șocantă și nevăzută a personalității sale.

Michela Giraud: the Truth, I Swear! – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Michela Giraud: Adevărul, jur!

Succesul în carieră. Metehnele faimei. Eticheta penibilă de femeie „cu forme” și lecții dure de balet în tinerețe. Michela Giraud are multe mărturisiri de făcut.

The Ultimatum: Marry or Move On (episoadele 1-8) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie

Căsătorie sau despărțire? În acest serial reality provocator, mai multe cupluri își pun dragostea la încercare conviețuind cu potențiali parteneri compatibili.

7 APRILIE 2022

Return to Space – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Întoarcerea în spațiu

Elon Musk și inginerii de la SpaceX au o misiune istorică: să readucă astronauții de la NASA la Stația Spațială Internațională și să revoluționeze călătoriile în spațiu.

Senzo: Murder of a Soccer Star – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Senzo: Uciderea unui star al fotbalului

Serialul aduce detalii despre cele petrecute în noaptea fatidică din 2014, când Senzo Meyiwa, îndrăgitul căpitan al naționalei de fotbal a Africii de Sud, a fost împușcat în timpul unei presupuse spargeri eșuate.

8 APRILIE 2022

Dancing on Glass – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dansatoarele de cristal

Amenințată de o presiune imensă, o balerină abia distribuită într-un rol principal și colega ei își găsesc scăparea într-o prietenie care le izolează de restul lumii.

Dirty Lines – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Linia fierbinte

În Amsterdamul anilor ’80, o studentă întreprinzătoare își găsește de lucru la o linie de sex telefonic creată de doi frați complet diferiți.

Elite: Season 5 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita: Sezonul 5

Începerea unui nou semestru la școala Las Encinas înseamnă o nouă victimă, un nou vinovat și un nou mister în timp ce elevii se afundă în secrete.

Green Eggs and Ham: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Ouă verzi cu șuncă: Sezonul 2

O poveste secretă, un mister nerezolvat, un nou început, spioni! Pregătește-te pentru a doua porție din această aventură distractivă, inspirată din cartea lui Dr. Seuss.

Metal Lords – FILM NETFLIX

Pentru Hunter și Kevin, doi adolescenți inadaptați, drumul spre glorie e clar. Trebuie să cânte heavy metal, să câștige Bătălia trupelor și să fie venerați ca niște zei.

The In Between – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Între lumi

După ce își pierde dragostea vieții într-un tragic accident, o adolescentă cu inima frântă începe să creadă că iubitul îi trimite semne de dincolo de mormânt.

Tiger & Bunny 2 – SERIAL ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Tiger și Bunny: Sezonul 2

Duoul incompatibil format din Wild Tiger și Barnaby încearcă să mențină pacea și să obțină sponsori, în timp ce alți eroi din toată lumea își fac intrarea.

Yaksha: Ruthless Operations – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Yaksha: Fără scrupule

Un procuror integru ajunge într-un oraș periculos, ca să cerceteze o echipă de operațiuni secrete și pe șeful său notoriu, dar intră într-un război letal între spioni.

9 APRILIE 2022

Tomorrow – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mâine

Un tânăr devine jumătate om și jumătate spirit din cauza unui accident și primește misiuni speciale de la o companie din lumea subterană.

12 APRILIE 2022

Hard Cell – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: La mititica

Laura Willis, fostă organizatoare de evenimente și actuală directoare de închisoare, ne prezintă peripețiile vieții din spatele gratiilor într-o comedie cu umor sec.

The Creature Cases – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Brigada blănoșilor

Agenții speciali Sam și Kit cutreieră globul și își folosesc abilitățile de detectivi și dispozitivele sofisticate pentru a elucida misterele împărăției animalelor.

13 APRILIE 2022

Almost Happy: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Aproape fericit: Sezonul 2

Sebastián primește șansa la o nouă poveste de iubire cu Pilar, care acum este însărcinată cu gemenii lui Rocha. Dar îl așteaptă în continuare multe lecții de viață.

 Our Great National Parks – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Parcuri naționale din jurul lumii

Narat de fostul președinte Barack Obama, acest serial documentar uluitor ne prezintă câteva dintre cele mai impresionante parcuri naționale ale planetei.

Smother-in-Law – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: O soacră-mare îngrozitoare

Locuind cu familia ei de la începutul pandemiei, băgăreața Isadir face tot ce-i stă în putință pentru a le perturba viața fiului său nătăfleț și nurorii rivale.

The Taming of The Shrew – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Îmblânzirea scorpiei

O savantă cu inima frântă se întoarce acasă pentru a lua viața de la capăt, dar fratele ei angajează un necunoscut chipeș care s-o convingă să vândă pământul familiei.

The Ultimatum: Marry or Move On (episoadele 9-10) – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie

Căsătorie sau despărțire? În acest serial reality provocator, mai multe cupluri își pun dragostea la încercare conviețuind cu potențiali parteneri compatibili.

Today We Fix the World – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Azi reparăm lumea

Diego, un tip obsedat de muncă, află că este posibil să nu fie tatăl lui Benito, așa că cei doi pleacă la drum pentru a-l găsi pe părintele biologic al băiatului.

14 APRILIE 2022

Ultraman: Season 2 – SERIAL ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Ultraman: Sezonul 2

Lui Ultraman i se alătură Seven, Ace, Zoffy, Jack și Taro, iar împreună, echipa Ultraman înfruntă o nouă amenințare extraterestră.

15 APRILIE 2022

Choose or Die – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Alegi… sau mori

Ispitiți de șansa de a câștiga un premiu nerevendicat, doi prieteni repornesc un joc video misterios din anii ’80 și pășesc într-o lume suprarealistă a terorii complexe.

Heirs to the Land – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Moștenitorii pământului

Hugo Llor, un tânăr descurcăreț, se zbate să devină cineva în Barcelona secolului al XIV-lea fără să încalce jurământul făcut familiei Estanyol.

Mai – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mama

O mamă îndurerată îi descoperă pe criminalii responsabili de moartea tragică a fiicei sale și, dintr-o femeie blajină, devine necruțătoare pe calea sa către adevăr.

16 APRILIE 2022

Man of God – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Omul lui Dumnezeu

Samuel abandonează mediul religios strict în care a crescut pentru a-și trăi propria viață, dar sufletul său rămâne prins între această lume și credința lăsată în urmă.

19 APRILIE 2022

Battle Kitty – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

O pisicuță războinică trebuie să înfrângă toți monștrii de pe Insula Luptelor pentru titlul de campion. O aventură animată interactivă oferită de Matt Layzell.

Pacific Rim: The Black: Season 2 – SERIAL ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Pacific Rim: Tărâmul nimănui: Sezonul 2

La bordul lui Atlas Destroyer alături de Mei și Boy, Hayley și Taylor își continuă călătoria spre Sydney, dar mai întâi trebuie să treacă de o sectă avidă de sânge.

White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Alb ca zăpada: Ascensiunea și decăderea Abercrombie & Fitch

Toți tinerii cool le frecventau magazinele. Un documentar care explorează supremația culturii pop A&F în anii 1990 – 2000 și modul în care a prosperat prin excludere.

20 APRILIE 2022

The Marked Heart – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Bănuiala inimii

Un bărbat hotărât să se răzbune cu orice preț pe organizația de trafic de organe care i-a ucis soția începe o legătură cu femeia care a primit inima acesteia.

The Turning Point – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Punctul de cotitură

Un pierde-vară care evită cu orice preț confruntările se împrietenește, contrar oricăror așteptări, cu un golan periculos care refuză să-l lase în pace.

Yakamoz S-245 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Nume de cod: S-245

După ce o catastrofă afectează Pământul, un biolog marin și echipa sa aflată într-o misiune pe submarin trebuie să lupte pentru a supraviețui unei conspirații mortale.

21 APRILIE 2022

All About Gila – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Comedieni spanioli faimoși urcă pe scenă în semn de omagiu pentru stimabilul Miguel Gila și îi recreează cele mai îndrăgite spectacole de stand-up.

He’s Expecting – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Tipul e însărcinat

Un director de publicitate convins că și-a pus toată viața la punct este însărcinat și se vede nevoit să înfrunte inegalități sociale la care nu s-a mai gândit.

22 APRILIE 2022

Along for the Ride – FILM NETFLIX

Titlu localizat: La drum împreună

În vara dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viața fără griji după care tânjea.

Heartstopper – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Fluturi în stomac

În contextul vieții de liceu și al iubirii adolescentine, Charlie și Nick descoperă că prietenia lor neașteptată ar putea ascunde sentimente mai intense.

Selling Sunset: Season 5 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Apusul e de vânzare: Sezonul 5

Iubiri noi. Inamici vechi. Un membru-surpriză. Piața de lux e în pericol, iar competiția atinge noi culmi. Cine va face față provocării și cine o va da în bară?

26 APRILIE 2022

David Spade: Nothing Personal – PROGRAM SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: David Spade: Nu o lua personal

Un nou spectacol de stand-up marca David Spade.

27 APRILIE 2022

Bullsh*t The Gameshow – SERIAL NETFLIX

Concurenții încearcă din răsputeri să răspundă corect la întrebări dificile de cultură generală. Iar dacă nu reușesc, mai au un as în mânecă: minciuna gogonată.

Silverton Siege – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Asediul de la Silverton

Tensiunile ating apogeul în timpul unui jaf bancar ce scapă de sub control din cauza unui protest antiapartheid. Bazat pe fapte reale.

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Înregistrările pierdute ale lui Marilyn Monroe

Un documentar care readuce în prim-plan misterioasa moarte a lui Marilyn Monroe, cu ajutorul unor interviuri audio detaliate, oferite de persoanele din cercul vedetei.

28 APRILIE 2022

Bubble – SERIAL ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Baloane efemere

În orașul Tokyo părăsit, împânzit de baloane și de anomalii gravitaționale, un tânăr înzestrat are o întâlnire predestinată cu o fată misterioasă.

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Iepurele samurai: Cronicile lui Usagi

Un iepure impulsiv, samurai amator, și noii lui prieteni războinici își unesc forțele pentru a-și proteja orașul de monștri, ninja, gangsteri și extratereștri malefici.

The Seven Lives of Lea – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cele 7 vieți ale Léei

Léa se trezește în trecut de șapte ori, în corpuri diferite. Atrasă în misterul morții unui tânăr, ea încearcă să prevină acest eveniment, iar consecințele nu întârzie să apară.

29 APRILIE 2022

Grace and Frankie: Season 7 – The Final Episodes – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Grace și Frankie: Sezonul 7 – Ultimele Episoade

După 94 de episoade, Grace și Frankie continuă să arate familiilor și fanilor ce înseamnă să trăiești viața la maximum, fără teamă și fără scuze. Acesta poate fi ultimul lor capitol, dar totul de-abia începe.

Honeymoon with My Mother – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cu mama în luna de miere

Părăsit la altar, un bărbat cu inima frântă e constrâns să meargă în luna de miere împreună cu mama lui autoritară.

Rumspringa – FILM NETFLIX

Călătorind spre Berlin pentru un ritual de inițiere, un tânăr amish își acceptă rădăcinile, se îndrăgostește și ia o decizie de proporții uriașe.

ÎN CURÂND

Hold Tight – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Destine furate

Dispariția unui adolescent dă peste cap viețile aparent perfecte ale unor familii dintr-o suburbie înstărită a Varșoviei și scoate la iveală secrete sumbre.

Relic Hunters: Rebels – JOC NETFLIX

Trage și fugi prin niveluri colorate din joc în timp ce poți crea și îmbunătăți zeci de arme. Învinge Imperiul Ducan și adu pacea pe o planetă divizată.

 TITLURILE NOI LICENȚIATE NETFLIX

1 APRILIE 2022

 • Around the World in 80 Days
 • Going in Style
 • RocknRolla
 • Training Day

2 APRILIE 2022

 • The Blacklist: Sezonul 9

5 APRILIE 2022

 • Outlander: Sezonul 6

13 APRILIE 2022

Legații

15 APRILIE 2022

 • LEGO: City Adventures: Sezonul 2
 • LEGO: City Adventures: Sezonul 3
 • LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound

16 APRILIE 2022

 • LEGO Friends: Girls on a Mission: Sezonul 3
 • LEGO Friends: Girls on a Mission: Sezonul 4
 • LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Hands of Time
 • LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Sons of Garmadon

22 APRILIE 2022

 • Better Call Saul: Sezonul 6 Partea 1

29 APRILIE 2022

 • Youth V Gov

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.