Un numar de urmaritori ai Addei i-au trimis mesaje cu referire la mai multe tipuri de suplimente alimentare care au scopul sa reduca miraculos din greutate. In acele mesaje Adda a fost intrebata daca produsele sunt cu adevarat atat de bune si daca povestea din spatele ad-ului pubicitar este adevarata.

 

Artista a ramas socata cand a aflat ca pe Facebook circula o serie de anunturi sponsorizate care ii folosesc abuziv imaginea. Dezinformarea incepe inca din titlu „Iata cum artista Adda a scapat de 23 kg”, urmand sa fie acuzata ca sufera de obezitate si ca aceste produse au fost salvarea ei pentru o viata normala. Mai mult au spus ca a apelat si la chirurgie bariatrica, care i-a produs pierderi de memorie si anemie, ca ar fi apelat la sute de diete si ca toate au avut efectul opus, editand pozele artistului pentru ca ea sa para cu mult mai multe kilograme decat are in realitate. O poveste fictiva cu scopul de a pacali consumatorul si de al convinge sa cumpere „produsele minune”.

 

link anunt cu info complete:

https://cardenasfoto.com/ZcKPDZvG?fbclid=IwAR08CxpvOv-z272MIUOIlG1OhC2WL54Tq4Wl7DPkuk_vk1ZUFKcjyApJZ_A

 

Declaratie ADDA 

 

” Este foarte grav ce se intampla, nu este vorba doar despre defaimare si incalcarea drepturilor de imagine, este o inselatorie pentru ca oamenii cred si platesc bani buni pentru a cumpara acele produse. Aceste postari sponsorizate fantoma circula pe Facebook si este prezentata ca fiind povestea mea reala si editata in asa fel incat sa para ca ar fi postata de o sursa de stiri oficiala din Romania. Imi pare rau de ce intampla, eu nu promovez niciunul dintre acele produse si rog oamenii sa nu creada nimic din ce citesc acolo” 

 

Este un abuz total, un atac al dreptului de imagine, o tentativa de defaimare,  o incalcare a legii consumatorilor si o inselatorie la care participa pe nedrept. Scopul nostru este de a atenționa consumatori sa nu acceseze aceste tipuri de anunturi , de ai asigura ca am avansat toate procedurile legale si ca intre artistul ADDA  si aceste branduri nu exista nici un tip de asociere.

 

** in atasament sunt pozele editate cu produsele, citatele din anunturi cat si pozele originale din instagramul oficial al ADDEI de unde au fost preluate, cat si pagina de Facebook din care pleaca anunturile;

 

AVIS asupra comsumatorilor: 

 

Explozia de popularitate a aplicațiilor de social media a înlăturat aproape în totalitate barierele comunicării de masă. Cu un slide și două-trei tap-uri pe ecranul telefonului, utilizatorul Facebook poate distribui gânduri sau imagini, dar la fel de simplu poate fi pacatalit. Increderea pe care utilizatorii o dau acestor platforme ii pot pune in situatia de a-si pierde bani si de a fi inselati de pagini cu nume sonore care sunt de fapt clonate, prin postari sponsorizate fantoma cu link-uri directe catre o plata card. Riscurile sunt mai mari decat par, datele tale personale si cele bancare sunt introduse in baze de date ilegale, iar comanda produselor tale este doar o inselatorie.

 

pagina clonata Facebook din care pleaca anunturile:

https://www.facebook.com/Crossfit-102215752365916/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.