Ultimele patru echipe din competiția gheții, Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Nicolai Tand și Daniela și Cosmin Natanticu și Maria au făcut spectacol seara trecută în cea de-a doua ediție Dancing on Ice – Vis în doi. Clasamentul final a adus la duel perechile Iulia Albu – Marian și Cătălin Cazacu – Codruța, cei din urmă fiind echipa care a părăsit competiția. Telespectatorii au urmărit în număr mare cea de-a doua ediţie live a show-ului Dancing on Ice – Vis în doi, aceasta impunându-se ca lider de audienţă, atât la nivelul targetului urban, cât şi la nivel national. 1.2 milioane de telespectatori, la nivel national, urmăreau aseară, în minutul de aur, 20:30, spectacolul live pe gheaţă la Antena 1.

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:00-23:28, la nivel urban, cea de-a doua ediţie Dancing on Ice – Vis în doi şi totodată prima eliminare din cadrul show-ului s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie 5.2 puncte de rating și 13% cotă de piață. Poziţia secundă a fost ocupată de Pro TV, cu o medie de 4.2 puncte de rating şi 10.5% cota de piaţă. Şi la nivel naţional, spectacolul live pe gheaţă de la Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un rating mediu de 5.3 puncte şi 12.3% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de această dată de Kanal D, 4.9 puncte de rating şi 11.5% cota de piaţă, in timp ce Pro TV ocupa a treia poziţie în clasament, cu 4.5 puncte de rating şi 10.5% cota de piaţă.

A fost o seară plină de emoție la Dancing on Ice – Vis în doi. Ultimele patru echipe au intrat oficial în competiția Dancing on Ice – Vis în doi cu momente dificile și spectaculoase. Sore, Carmen Grebenișan, Nicolai Tand și Cosmin Natanticu au patinat alături de partenerii lor pentru a duce mai departe visul pentru care aceștia au intrat în competiția dansului pe gheață. Clasamentul întocmit la finalul ediției, format din notele juraților și votul publicului, i-a adus în postura de a se duela pe Iulia Albu și Cătălin Cazacu și partenerii lor, Marian și Codruța. Jurații emisiunii, Mihai și Elwira Petre, Simona Pungă și Cornel Gheorghe au fost puși în dificultatea de a alege care dintre echipe își va continua parcursul în competiție pe baza a două dansuri pregătite minuțios. Finalul serii a dezvăluit plecarea din competiție a lui Cătălin Cazacu și a Codruței, Iulia Albu și Marian primind astfel o nouă șansă. În afara dansurilor pregătite de concurenții emisiunii, pe gheața Dancing on Ice – Vis în doi și-a făcut apariția Masha, o tânără patinatoare din Ucraina, care a încântat publicul cu un dans tribut adus țării sale.

Dancing on Ice – Vis în doi continuă sâmbăta viitoare, live, de la 20.00, cu o ediție tematică: filme celebre.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National
Perioada 12 martie 2022

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.