Nicio zi nu seamănă cu alta. Nicio probă nu le oferă ocazia de a se relaxa sau de a simți că pot câștiga mai rapid. Și, cu siguranță, niciun scor nu asigură șansa victoriei. Acestea sunt doar câteva motive pentru care cele două triburi au înțeles în cele peste două luni că trebuie să lupte până la epuizare pentru fiecare recompensă aflată la finalul unui joc.

Seara trecută a început cu o mare surpriză pentru concurenți! Două noi jucătoare s-au adăugat competiției. Mari Fica, o cunoscută campioană la atletism, cu peste 120 de medalii câștigate în carieră, este noua membră a echipei Faimoșilor și este decisă să meargă până la capăt! În tabăra Războinicilor și-a găsit locul Mihaela Stan, o tânără antrenoare de înot, venită în competiție cu speranțe mari de a demonstra ceea ce poate.

Cu forțe noi în fiecare echipă, triburile au luptat incredibil! Faimoșii au condus cu 9 la 3, însă s-au văzut egalați. După o ștafetă puternică, CRBL a adus punctul final și le-a adus colegilor săi ocazia de a se bucura de o cină copioasă, după o lungă pauză fără prea multe resurse! Consiliul de Exil a continuat să producă reacții surprize: Ștefania Ștefan a decis să-l trimită, iar, pe Doru în Exil, în timp ce TJ l-a ales pe CRBL să stea o săptămână departe de echipă!

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.2 puncte de rating și 28.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.7 puncte de audiență și 16.8% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au urmărit aventurile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 22:27, peste 2.5 milioane de telespectatori au ales să-și încheie seara cu ochii pe Survivor România.

O nouă zi, o nouă șansă de a demonstra ceea ce pot pe traseu! Astăzi, Faimoșii și Războinicii revin la joc pentru a câștiga mult dorita Imunitate! O singură echipă va reuși să-și asigure un Consiliu liniștit. Cine va fi echipa câștigătoare și cine va face nominalizări, aflăm în doar câteva ore.

Diseară, după finalul ediției pe TV, revine Survivor: Extrashow pe VOYO! Zanni o va avea alături de el pe Ramona Crăciunescu, Războinica eliminată de curând din competiție pentru a afla cum se simte aceasta după revenirea acasă.

Nu ratați, de la 20:30, o importantă luptă pentru Imunitate! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.