S-a încheiat o nouă seară în care talentul le-a oferit celor de acasă o pauză de la veștile care ne înconjoară. Timp de câteva ore, românii s-au bucurat de momente frumoase, încărcate de muncă și dorință de afirmare. Fiecare concurent a captivat prin bucuria transmisă, iar cei care au demonstrat că au ceea ce le trebuie, au mers mai departe în următoarea etapă a competiției în urma deciziei membrilor juriului.

 

Darius Mabda are doar 13 ani, vine din Oradea și se antrenează zi de zi, câte 2-4 ore pentru visul lui. ”Când dansez, intru în transă”, spunea simpaticul concurent înainte de a intra pe scenă și de a prezenta o coregrafie proprie, la care a muncit foarte mult. Ceea ce a urmat a fost un moment de magie și visare prin dans liric. Timp de câteva minute, toți cei care au urmărit s-au lăsat purtați de poveste, așa că decizia lui Mihai Bobonete de a apăsa butonul auriu a părut una normală. ”Sunt uluit de performanța ta. Mi-ai umplut inima de bucurie. Un talent precum are Darius, am văzut rar în viață”, a declarat juratul după ce l-a trimis pe puști direct în semifinale.

Cea de-a patra ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 24:03. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.0 puncte de rating și 39.2% cotă de piață, cifre de peste 3 ori mai mari față de locul 2 care avea doar 4.3 puncte de audiență și 12.1% share. De-a lungul difuzării, peste 2.6 milioane de români s-au bucurat de prestațiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 20:51, peste 3.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

În următoarea etapă s-au calificat, după ce au primit 3 sau 4 de DA: Dan Daragiu, Teodor Gireadă, Florian Sainvet, Bogdan Bacota, Anastasia Mishchenko, Sergey Koblykov, Adrian de la Bobești, Larisa Lebădă, Shuffle United, Marina Tofoleanu, Duo Rings, Tina Miholcea, Mariana Vechiu, Wonsembe și Valeriia Voitko.

Nu uitați că până la ediția de vinerea viitoare, puteți urmări pe VOYO emisiunea online: Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, dar și momentele favorite din primele șase seri de Români au talent din acest sezon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.