IOVA, un artist cu o voce diferită și o prezență fresh în industria muzicală actuală, începe anul 2022 în forță și lansează cel mai cool și controversat hit de până acum. “Money on my mind” se aude pe toate platforme de streaming de astăzi, 17 februarie 2022

Piesa se centrează în jurul banilor și a efectelor pe care aceștia, ca unealtă indispensabilă omului, îi pot produce. Banii sunt ilustrați, de această dată, într-un mod inedit și neobișnuit în piesa “Money on my mind” care pune accentul pe aparenta fericire produsă de hârtii.
Cu o abordare la limita normalului și o prezență tupeistă, IOVA atacă industria muzicală cu un clip de excepție, oferind publicului noutate și controversă.

IOVA a reușit să își pună amprenta muzicală atât în industria din țară, cât și pe plan internațional, fiind un artist fresh care demonstrează, cu fiecare nouă piesă, că locul ei este în topuri.

IOVA prioritizează lucrurile după care se ghidează în viață, explicând exact ideea de la care a luat naștere piesa: “ Cred cu tărie că este foarte important să te poziționezi pe tine, sănătatea și fericirea ta pe primul plan. Multă lume consideră că banii sau statutul social îți pot aduce fericirea visată, dar este doar un sentiment fad și temporar”. “Money on my mind” vorbește, în definitiv, despre aspirațiile primare ale oamenilor, în goana lor după fericire.

Piesa este o coproducție HaHaHa Production și Creator Records, creată de Marius Dia, Viky Red și interpretată de IOVA.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LAaUFXbJSp8
Magazine digitalehttps://bfan.link/money-on-my-mind-iova

Urmărește-o pe IOVA:
https://www.instagram.com/iovaofficial/?hl=ro
https://vm.tiktok.com/ZMLM6CDee/
https://www.youtube.com/c/IOVAOfficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.