VINCE STAPLES a lansat melodia „MAGIC”, primul single de pe urmatorul album 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=7TtV-f_m6Qg

Vince Staples a lansat noul său single „Magic”. Piesa produsă de Mustard este primul single de pe viitorul său album foarte așteptat Ramona Park Broke My Heart. Dedicat orașului său natal – cartierul Ramona Park din Long Beach, CA – noul album va fi lansat în aprilie 2022.

„Este un simbol al casei”, spune Staples despre titlul albumului. „Și toată lumea are o casă. Chiar dacă este foarte personal pentru mine, toată lumea se poate identifica. De aceea m-am gândit că va funcționa pentru acest capitol.”

Lansat de Ziua Îndrăgostiților, „Magic” este menit să ofere sentimente calde. Dar dragostea pe care Staples o exprimă este mai largă și mai complexă decât sugerează ritmul său fermecător. Este o sărbătoare a modului în care a reușit să învingă blues-ul din interiorul orașului și un sistem conceput pentru a-l ține pătruns în adversitatea în care a crescut.

De asemenea, Staples și-a început recent turneul de 34 de date, Call Me If You Get Lost, care a început pe 8 februarie și ii include și Kali Uchis și Teezo Touchdown. Celebrul rapper se va întoarce și la Coachella pentru a cânta pe 17 și 24 aprilie.

La începutul lunii martie, Staples va lansa romanul său grafic de debut: Limbo Beach. Lansat prin Z2 Comics și co-scris de veteranii din industrie Bryan Edward Hill (Batman & the Outsiders; Titans), Chris Robinson (Children of the Atom) și Buster Moody (Teenage Mutant Ninja Turtles), urmărește călătoria celui mai nou membru a Wunderlosts, o trupă de adolescenți inadaptați, într-o călătorie pentru a descoperi adevărul despre parc – și despre el însuși – într-o poveste care este în părți egale Lord of the Flies și The Warriors.”

Ramona Park Broke My Heart urmează LP-ul auto-intitulat al lui Staples din 2021. Produs în întregime de Kenny Beats, Rolling Stone l-a lăudat pe Staples pentru „compunerea de cântece strălucit de concise” și „cu talentul pentru a combina concizia și jocul de cuvinte viclean”.

„Există o corelație directă”, spune Staples despre Vince Staples din 2021 și Ramona Park Broke My Heart din 2022. „Au fost oarecum create în același timp. Eram într-o stare de spirit similară. Încă lucrez la lucruri și la întrebările pe care le pune viața. Acest album va avea și mai mult sens dacă l-ai auzit pe cel precedent.” Există totuși o schimbare cheie. „Acesta are mai multe răspunsuri.”

 

 

Kungs a lansat melodia „Clap Your Hands”

Stream: https://umusic.lnk.to/ClapYourHandsPR

În Franța și în întreaga lume, Valentin Brunel AKA Kungs a a devenit noua față a muzicii electronice franceze datorită piesei sale de succes „This Girl”( vs Cookin’ On 3 Burners). Datorită acestui fapt, în 2016, a devenit cel mai cautat artist francez din lume pe Shazam.
Patru ani mai târziu, după ce a susținut spectacole live și DJ seturi în toată lumea, cu apariții notabile la cele mai prestigioase festivaluri internaționale (Coachella, Lolapalooza, TomorrowLand, Ultra Music Festival, Summer Sonic), Kungs a inițiat un adevărat club digital numit Club Azur, pentru a face față pandemiei globale.
Această mișcare de „partid” dezinhibată a dat naștere unei puternice dorințe de a reuni oamenii în jurul muzicii, care a fost întruchipată de hitul „Never Going Home”, pe care oamenii dansează în toată lumea în vara anului 2021. „Never Going Home” a urcat în topuri la nivel mondial, ajungând pe locul 3 în Italia și ajungând în Top 10 în Franța, Polonia și Țările de Jos. Hitul a ajuns pe locul 7 în topul Shazam global și pe locul 3 în topurile electronice globale Shazam.

S-a născut un nou hit internațional, care acumulează peste 267 de milioane de streamuri în întreaga lume. La mai puțin de un an de la această nouă poveste de succes, „Club Azur” ia forma unui nou album de studio care va fi lansat pe 18 martie, cu noul single „Clap Your Hands”, un imn de bine cu un cor de copii. O melodie veselă și însorită care pledează pentru ușurință și jucăuș pe influențele italo-disco revăzute, stabilindu-l cu siguranță pe Kungs ca noul lider de partid.

 

 

Troye Sivan a făcut echipă cu Jay Som pentru piesa emoționantă „Trouble”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=7aFGaSdTJGU

Troye Sivan și-a unit forțele cu Jay Som pentru single-ul impresionant, intitulat „Trouble”. Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului „Three Months”, în care joacă și Troye.

Track-ul debuteză cu o linie melodică îmbietoare, care pune bazele unei piese pop sentimentale, ce se mulează ca o mănușă pe subiectul filmului, care urmărește povestea unui adolescent ce se apropie de vârsta majoratului.
Versurile cântecului au fost scrise de Troye și Jay Som, împreună cu Brett McLaughlin și Kaelyn Behr, iar de producție s-a ocupat Stylaz Fuego.
Troye Sivan a anunțat recent pe rețelele sale de socializare că va apărea în filmul „Three Months”, unde va juca rolui lui Caleb Kahn, un adolescent din Florida, care trebuie să se testeze de HIV, după ce a aflat că una dintre persoanele cu care întreținuse relații a fost depistată pozitiv. Filmul urmărește povestea personajului interpretat de Troye, pe parcursul celor trei luni în care trebuie să aștepte rezultatele. „Three Months” a fost produs de echipele care s-au aflat în spatele filmelor de succes „Juno” și „Up In The Air”, și a fost regizat de Jared Frieder. Pelicula va fi disponibilă pe Paramount+, începând cu data de 23 februarie 2022.

Albumul lui Troye Sivan, „Bloom”, din 2018, a fost desemnat de către presa de specialitate ca fiind unul dintre cele mai bune proiecte muzicale din anul 2018. EP-ul din 2020, “In A Dream”, a fost plasat de către USA Today în top 10 cele mai bune proiecte din luna august. Acesta a conținut hit-urile „Easy” si „Take Yourself Home”.
Pe lângă cele 10 miliarde de stream-uri la nivel mondial, Troye Sivan a câștigat și numeroase premii, Billboard Music Awards, MTV Europe Music sau GLAAD Media. Piesa „Revelation”, împreună cu Jónsi, realizată pentru filmul Boy Erased, a fost nominalizată pentru Best Original Song la Golden Globes. Melina Mae Duterte, cunoscută sub numele de scenă Jay Som, este o cântăreață, compozitoare, producătoare și instrumentistă din America, recunoscută pentru piesele sale, care pot fi încadrate în genul bedroom-pop. Albmul său de debut, „Everybody Works” a fost lansat în martie 2017, și a fost urmat de „Turn Into”, o colecție de piese care a reușit să capteze atenția publicului.

 

JP COOPER lansează albumul “SHE”

 

https://umusic.lnk.to/ShePR

Apreciatul cântăreț și compozitor britanic, JP Cooper, a lansat astăzi, 18 februarie 2022, albumul intitulat „SHE”, via Island Records.
„SHE” este o colecție eclectică de piese, care scoate în relief abilitățile extraordinare ale lui JP Cooper atât la compus, cât și la abordarea stilurilor diferite de muzică (de la solemnul single „Pretender”, până la cântecul retro „Signs”). Acest album promite să fie pe placul tuturor.

Materialul discografic, alcătuit din 13 piese, include multe track-uri inspirate din experiențele pe care artistul le-a avut cu femeile de-a lungul vieții sale și, din care, acesta a avut de învățat o multitudine de lucruri care l-au ajutat să devină persoana care este astăzi.

Referitor la album, JP a spus:
„Nu pot să cred că deja au trecut patru ani de la albumul meu de debut… Încă sunt șocat de cum a fost primit de public și de faptul că așa de mulți oameni au rezonat cu el. Se spune că al doilea album este cel mai greu de scris și, probabil de aceea a durat așa de mult să îl termin, dar procesul în sine nu a fost așa de dificil. După ce primul material discografic a avut așa de mult succes, m-aș fi putut aștepta să fiu presat să lansez din nou, dar am primit atâta suport din partea oamenilor care îmi ascultă muzica, întrucât nu am simțit această presiune… Cu siguranță am crescut ca artist și ca persoană în decursul acestor ani și cred că lucrul acesta poate fi observat și în mesajul transpus de noile piese.

Am decis să numesc albumul “SHE” pentru a aduce un omagiu tuturor femeilor din viața mea, care m-au provocat și care m-au ajutat să devin persoana care sunt astăzi…începând cu mama mea, pe care am pierdut-o când eram copil, până la cele patru surori ale mele, mama primului meu copil, și soția mea, Lauren… Sunt recunoscător pentru toate lecțiile, indiferent de cât de dificile au fost… Sunt norocos că am avut și că am aceste femei în viața mea.

Aș putea să vorbesc foarte mult despre cum sună piesele, dar sper că dacă citești acest paragraf, îți vei face niște timp să asculți și albumul.

Sper să rezoneze cu cel puțin la fel de multe persoane ca primul și abia aștept să am șansa să îl interpretez live pentru voi. Până atunci, albumul “SHE” este disponibil acum.”

Albumul include cel mai recent single al lui JP Cooper, „Need You Tonight”, în colaborare cu nimeni altul decât Ray BLK, care a acumulat peste 4.5 milioane de stream-uri până în prezent și care, de curând, a fost adăugat în playlist-ul radioului BBC Radio 2. De asemenea, pe acest material discografic sunt incluse si piesele „Call My Name” și „Holy Water”. Toate single-urile au fost însoțite de videoclipuri, care urmăresc povestea relației dintre un tată și o fiică. Lista completă de piese poate fi găsită mai jos.

În plus față de această lansare mult așteptată, fanii îl vor putea asculta live pe JP, după 3 ani. Acesta va susține niște concerte restrânse în primăvara acestui an, începând din Irlanda, pe 23 aprilie, iar, ultimul spectacol va avea loc în orașul natal al artistului, Manchester, pe 29 mai.

JP Cooper a lansat două dintre cele mai mari și de durată hit-uri din ultimii câțiva ani; memorabila piesă a lui Jonas Blue, „Perfect Strangers”, pe care Cooper a co-scris-o, și hit-ul său care încă se aude la toate stațiile de radio „September Song” (care a acumulat până în prezent peste 750 de milioane de stream-uri la nivel global). De asemenea, Cooper a făcut echipă și cu Sigala pentru single-ul lui R3HAB, „Runaway”, și cu Emily Burns pentru noua versiune a cântecului său, „Is It Just Me?”, care a ajuns în Top 10 în iTunes chart. Trubadurul născut în Manchester a strâns 1.2 milioane în vânzări de album și 4.5 miliarde de stream-uri la nivel global, și are 11 milioane de ascultători lunar pe Spotify, în plus față de cele 120,000 difuzări la radio la 250 de stații de radio si spectacole sold out în U.K. și Europa.

Lista de piese:

1 – Holy Water
2 – Call My Name
3 – Pretender
4 – Table For Two
5 – Radio
6 – Bits and Pieces
7 – Need You Tonight
8 – Signs
9 – Too Close
10 – We Cry
11 – If The World Should Ever Stop
12 – Kids
13 – She
14 – Need You Tonight Ft. Ray BLK (Digital Only Editions)

 

SCORPIONS lansează piesa „Shining Of Your Soul”

Ascultă aici: https://scorpions.lnk.to/ShiningOfYourSoul

„Shining Of Your Soul” vorbește despre despre acel moment special din viața unei persoane, care este probabil unul dintre cele mai abordate subiecte în piesele de pretutindeni, indiferent de stilul muzical, mai precis despre momentul pe care francezii îl numesc amour fou (semnificația acestei emoții subite și intensitatea acesteia fiind considerate aproape de obsesie).
Dar ceea ce trupa SCORPIONS a vrut să evidențieze prin cântecul „Shining Of Your Soul” este acel sentiment care îți taie respirația, evidentiate si prin versurile scrise de catre solistul trupei, Klaus Meine, care a declarat: „atunci când cineva pășește într-o încăpere și ai impresia că orice altceva, în afară de persoana respectivă, se pierde în decor. Atunci când atmosfera se schimbă într-un mod inexplicabil și te simți învăluit într-o aura caldă. Aceea este strălucirea sufletului.”

Acel moment, pe care trupa îl descrie în noul single, extras de pe cel mai recent album al său, „Rock Believer” („I can’t stop believing, it’s more than a feeling, and when you come through the door, I see the shining of your soul”), ilustrează, de asemenea, unul dintre misterele nerezolvate ale sufletului uman – acele momente mitice când întâlnim anumite persoane.
În același timp, „Shining Of Your Soul” este una dintre puținele piese de dragoste de pe albumul „Rock Believer”.

 

Yeat a lansat albumul “2 ALIVË” 

Link:https://umusic.lnk.to/2AlivePR

Yeat a lansat albumul “2 ALIVË”. Materialul discografic are 20 de piese și conține colaborări cu Young Thug, Gunna, Yung Kayo, Ken Carson, și SeptembersRich. Materialul discografic apare după o săptămână de la lansarea single-ului “Still Countin”. Susținut de sintetizatoare electronice pentru jocuri video și tobe inspirate din trap.
Vizionarul artist underground a devenit celebru recent datorita melodiilor cu o producție futuristă, care se bazează pe trap, drill clasic și hyperpop. Focusul lui este unul singur: să urce în vârf.

Noul proiect este un nou început pentru Yeat, dar servește și ca punct culminant în prim-planul sunetului mereu în schimbare al rap-ului. Artistul a început să fie cunoscut după lansarea mixtape-ului “4L” din 2021, care l-a stabilit pe tânărul MC ca unul de urmărit. Complex l-a inclus pe Yeat în seria lor „Artists to Watch in 2022”.
Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Yeat, în timp ce el iși începe drumul spre succes și prezintă sunetul său radical și unic unui public în continuă creștere. Nu există nicio indoială că Yeat este pe cale sa devină una dintre noile vedete ale rap-ului.

2 Alivë Album Tracklist:
1.Poppin
2.Outsidë (feat. Young Thug)
3.Rëal six
4.Nvr again
5.Luh gëek
6.Rackz got më (feat. Gunna)
7.Doublë
8.On tha linë
9.Jus bëtter
10.Jump
11.Dnt lië
12.Rollin
13.Taliban
14.Narcoticz (feat. Yung Kayo)
15.Call më
16.Kant dië
17.Gëek high(feat. Ken Carson)
18.Luh m (feat. SeptembersRich)
19.Smooktobër
20.Still Countin

 

Sabrina Carpenter a lansat single-ul “Fast Times” 

Sabrina Carpenter a lansat single-ul “Fast Times”. Piesa este scrisă de Sabrina, John Ryan, Julia  Michaels și J.P. Sax, expunând o altă latură a artistei. Pianul sclipitor și linia de bass completează perfect vocea Sabrinei.

Abia am trecut de vârsta de 20 de ani și totul se simte ca și cum trebuie să treci peste tot ce se întâmplă înainte de a realiza tot ce s-a întâmplat. Îmi aduce aminte de momentele din viață în care acționăm din impuls, știind că riscăm anumite consecințe, dar merită pentru ceea ce ar putea să se întâmple”, a spus Sabrina despre noul single.

Artista a apărut în filmul EMERGENCY, care a avut premiera la 2022 Sundance Film Festival. Totodată, aceasta a fost invitată la emisiunea Tonight Show Starring Jimmy Fallon pentru a discuta despre film și muzică.
“Skinny Dipping”, cel mai recent single al Sabrinei, a fost lăudat de Billboard. Acesta a fost lansat după piesa “Skin” care a acumlat peste 123 milioane de ascultari pe Spotify și peste 26 milioane de vizualizări pe YouTube.

Sabrina Carpenter este o cântăreață, compozitoare, actriță, designer de modă și producătoare. Aceasta a apărut în Girl Meets World, The Hate U Give, The Short History of the Long Road, Work It, Mean Girls și Clouds. Din punct de vedere muzical, artista are mai multe piese certificate cu discul de aur, cântând la multe festivaluri. În 2020, aceasta a fost inclusă pe lista “30 Under 30” a celor de la Forbes. În urmatoarea perioada, Sabrina va juca in Alice, o reimaginare muzicală a filmului Alice In Wonderland. Tot pentru acest an, artista a pregătit albumul de debut.

 

Nigo face echipă cu Kid Cudi pentru single-ul “Want It Bad” 

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=SASgYFiwTQw

Nigo face echipă cu Kid Cudi pentru single-ul “Want It Bad”. Această nouă piesă este al doilea cântec de pe viitorul album al producătorului și designer-ului japonez. Melodie a fost redată la prezentarea colecției Kenzo pentru Toamna/Iarna 2022 în Paris pe 23 ianuarie 2022.
Proiectul “I Know Nigo” a fost anunțat la sfârșitul anului trecut și va fi lansat luna viitoare. Este primul album din ultimii 20 de ani. Până acum, fanii au mai ascultat piesa “Ayra” împreună cu A$AP Rocky.
Piesa are un vibe încețoșat, dar care se îmbină perfect cu vocea lui Cudi. Melodia devine din ce în ce mai energică și haotică odată ce ea progresează.

 

Metronomy a lansat albumul “Small World” 

Stream: https://umusic.lnk.to/SmallWorldPR

Metronomy a lansat al șaptelea album studio. “Small World” conține 9 piese și single-urile “It’s good to be back” și “Things will be fine”. Noul material discografic a fost lăudat de publicații importante precum, Sunday Times Culture, Rolling Stone UK, The Guardian, NME și Loud and Quiet.  Ultimul proiect al trupei a fost EP-ul “Posse EP Volume 1”, care a apărut anul trecut.
“Small World” prezintă întoarcerea la plăcerile simple si natură, în timp ce întrebările existențiale despre viață își fac apariția prin intermediul versurilor. Proiectul este realizat în 2021, fiind foarte influențat de starea societății. Chiar dacă totul s-a simțit accelerat și accentuat în acești ani, găsirea aprecierii în natură și reevaluarea lucrurilor pe care le prețuim pe măsură ce îmbătrânim sunt toate lucruri care fac parte din experiența umană,.
Metronomy va porni într-un turneu European, concertând în 47 de locații. Spectacolele vor începe pe 1 martie în Porto, Portugalia și se va termina pe 7 mai în Londra, Regatul Unit.

Metronomy – Small World

Life and Death
Things will be fine
It’s good to be back
Loneliness on the run
Love Factory
I lost my mind
Right on time
Hold me tonight

I have seen enough

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.