Wrs este unul din finaliștii selecției naționale de la Eurovision prin piesa “Llamame”, dar asta nu-l oprește să lanseze muzică. “Don’t Rush” este o nouă piesă, cu vibe-ul exotic specific lui wrs, ce va fi inclusă pe viitorul său EP MANDALA.

Piesa a fost compusă de către wrs, Costel Dominteanu și Darius Țăran, iar de producția piesei s-a ocupat Costel Dominteanu. Vizualul ce însoțește piesa este filmat de wrs în Tenerife, pentru a capta vibe-ul exotic ce îl definește.

Wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiindu-și si propriul regizor la acest videoclip. Înainte de a face pasul în față ca vocalist, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni. În 2015 era implicat în trupa SHOT, astfel începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu părășește proiectul pentru a merge în Londra unde și-a perfectat abilitățile de compozitor. În 2020 semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese amintim: “Tsunami”, “Amore”, “why”, “la răsărit”, iar lista poate continua. Wrs este un artist ce poate fi auzit și la radio, piesa “Amore” este Top 10 Radio România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.