După ce sâmbătă, 12 februarie 2022, a avut loc semifinala Selecției Naționale Eurovision 2022, încărcată de momente live spectaculoase și multe emoții, Alex Parker și Bastien au fost numiți printre finaliștii care vor concura în finala de pe 5 martie pentru a repezenta România în mai, la Torino, unde se va desfășura competiția internațională Eurovision Song Contest 2022.
Alex Parker și Bastien au deschis, plini de energie si zâmbete, semifinala Selecției Naționale Eurovision 2022, cu piesa inspirată de anii 80, „All This Love”. Aceștia au fost apreciați de membrii juriului, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Adrian Romcescu, Cristian Faur, și Randi, și au fost anunțați primii dintre cei 10 finaliști.

Mesajul principal al melodiei este că prin iubire, empatie față de oameni, animale, și locuri, poți face lumea un loc mai bun, mai prietenos, dar că există și o condiție, si anume că schimbarea începe cu tine.

Piesa „All This Love” este disponibilă pe toate platformele de streaming via Universal Music Romania.
Alex și Bastien pregătesc deja multe surprize pentru show-ul din finala concursului de pe 5 martie.
După ce a experimentat cu stilurile rock, blues și funk la clape, Parker și-a dezvoltat o gamă largă de cunoștinte referitoare la design-ul sunetului, producția de muzică și mastere audio. El a scris și produs peste 50 de cântece pentru artiștii de top din România, incluzându-i pe Antonia, Delia și Morandi.

Alex a căpătat notorietate internațională pentru prima dată în 2016, cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”, care a fost urmat în 2017 de piesele „Synchronize” feat. Alexandra Stan și „Fix Your Heart” feat. Misha Miller. În 2018 a lansat “Secrets” alături de Erik Frank, una dintre cele mai ascultate piese lansate independent de artist (14 mil streams) și “Not A Goodbye” feat. Olivia Addams, fiind prima piesă la care artista face cunoștință cu publicul.

Parker și-a continuat aventura internațională în 2019 cu track-ul „In My Mind”, urmat de „Love Games” și „Addicted”. În aceeași perioadă, acesta a făcut echipă cu Neversea Festival și a devenit primul DJ care să mixeze pe de pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime.
În 2020 Alex pune bazele “Creator Records” și se bucură de succes cu piesele pe care le-a produs pentru artiștii săi, Olivia Addams și Holy Molly, precum “Dumb” și “Menage A Trois”, acestea devenind hit-uri în Europa.
Tot în 2020, artistul lansează piesele “Sneakers & Weed”, „Back To Her” cu Lizot, “Goodbye” și “I Need You”.
În 2021 Parker lansează “Satisfied” cu Bastien, își face premiera single-ului “I Want The Money” în Times Square și colaborează cu Bodybangerz pentru piesa “Bum Bum”. Tot în 2021, începe colaborarea cu Universal Music Romania și lansează piesa „Home Alone”, alături de Alexandra Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.