Au ajuns în cea mai dificilă etapă a competiției, au dat tot ce au avut mai bun și au reușit să primească laudele juraților până aici. După ce săptămâna trecută primii 16 concurenți au trecut prin provocarea de a cânta la Arenele Romane, show-ul continuă astăzi și mâine cu următoarele două grupe. Cine li se va alătura calificaților în live-uri și cine va aștepta, cu emoție, votul celor de acasă?

Așa cum Theo Rose, prezentatoarea emisiunii, va spune în această seară: ”Am transformat Arenele Romane într-un atelier de muzică și voie bună”, emisiunea SuperStar România continuă spectacolul pe cea mai mare scenă pregătită pentru un show de talente.

Cei opt care vor cânta în această seară sunt: Alexandru Precup, Andrei Ionescu, Daniel Șveț, Daniela Bejan, Elena Mîndru, Irina Revenco, Mădălina Țurcan și Simona Delegeanu. Fiecare dintre ei va interpreta 2 piese și va spera că au făcut alegerile corecte, dar și suficiente repetiții. Oare cine va primi aplauzele juraților și cine va primi recomandarea să muncească mai mult?

Înaintea luptei, concurenții nu au ezitat să admită cât de mult înseamnă pentru ei această competiție și cât de mult i-a crescut pentru viitoarea lor carieră. ”Această seară reprezintă apogeul carierei mele”, va spune una dintre concurente, iar alta va zice cu sinceritate: ”A fost o creștere foarte mare. Este cea mai importantă seară”. Dacă vor ști să profite de oportunitate, vom afla curând.

După ce i-au văzut pe colegii lor săptămâna trecută, concurenților le este clar: orice greșeală te poate trimite acasă. Vor face față emoțiilor și vor reuși să se desprindă într-un potențial câștigător? Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt pregătiți pentru un show de neuitat și pentru interpretări care să le facă alegerile mai dificile ca niciodată.

Nu ratați, de la 20:30, cea de-a treia semifinală a super show-ului SuperStar România! Ediția poate fi urmărită, în avans, pe platforma VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.