#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, în intervalul comun de difuzare cu Masked Singer România, serialul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.
Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:26-23:01, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 22% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu Masked Singer România, cu o medie de 5.8 puncte de rating şi 18.1 cotă de piaţă. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor şi a înregistrat un rating mediu de 6.7 puncte şi 16.5% cota de piaţã, în vreme ce Pro Tv înregistra atunci 6.1 puncte de rating şi 14.9 cota de piaţã, ocupând a treia poziţie în clasamentul audienţelor. Şi la nivelul întregii ţări, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, în intervalul menţionat, înregistrând un rating mediu de 7.6 puncte şi 18.4% cota de piaţă, în vreme ce Pro TV ocupa din nou locul al treilea, cu 6 puncte de rating şi 14.6% cota de piaţă. Peste1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional, în minutul de aur, 21:49 urmăreau aseară serialul Adela de la Antena 1.
Doar trei săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul celui de-al doilea sezon al serialului Adela, un final de sezon dramatic, cu totul neaşteptat. Puse in faţa unor situaţii fără precedent, personajele vor lua decizii imprevizibile. „De acum încolo nu mai contează decât Adela şi noi doi!”, i-a spus Paul (Mihai Călin) Ana-Mariei (Ioana Abur), în vreme ce Floppy(Toto Dumitrescu) şi Călin (Vlad Gherman) îi spun lui Mihai adevărul: „Tu chiar eşti fratele meu adevărat!”. Tot aseară, Lucian (Daniel Nuţă) a avertizat-o pe Adela (Mara Oprea): „Dacă nu vrei să suferi, nu accepta acţiunile”, însă aceasta a fost de neînduplecat: „Lucian, te anunţ că o să accept oferta Marthei şi cu sprijinul lui Mihai voi avea pachetul majoritar, aşa că eşti eliberat din funcţie!”. Ce alte lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor, telespectatorii vor putea afla urmărind Adela, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.
Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. În continuare, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, noi secrete vor ieşi la iveală, în ultimele săptămâni ale acestui sezon Adela. Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare, astfel că în curând telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii proiectului care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, Urban all si National
Perioada 25 noiembrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.