VUNK colaborează cu Elena pentru prima dată și lansează piesa ideală pentru sezonul de sărbători, intitulată „Ce m-aș face fără tine”. Piesa romantică va fi însoțită curând și de un videoclip aparte, care subliniază importanța persoanelor dragi în viața noastră.

Așa cum ne-au obișnuit membrii trupei, track-ul „Ce m-aș face fără tine” a fost scris de Cornel Ilie, care s-a ocupat și de compoziție împreună cu Gabriel Maga. Cel din urmă a fost responsabil și de producția și mix-ul piesei, iar Adi Colceru a realizat master-ul.

Acompaniat de note suave de pian, Cornel Ilie începe discursul muzical emoționant, acestuia alăturându-i-se în a doua strofă și Elena, care, cu vocea ei delicată, completează perfect mesajul piesei. Videoclipul, regizat de SAN și conceptualizat de Cornel Ilie, îi va surprinde pe cei doi artiști într-o ipostază inedită.

VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și”, „Numai la doi” sau „Vino du-te” au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucureșți, iar în 2020 a lansat hitul „Vino, du-te”, care a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube și milioane pe platformele de streaming. La începutul acestui an, VUNK a lansat albumul live „Numai la doi”, material ce vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în „sufragerie”, pentru fiecare melodie. Albumul conține 14 melodii, piese consacrate ale trupei precum hit-urile “Numai la doi”, „Scapă-mă de ea”, “Pleacă” sau “Prăjitura cu jeleu”, dar și o piesă nouă, „De azi încep să te uit”. În plus, VUNK a colaborat cu Ioana Ignat în aprilie pentru piesa „Ultimul Anunț”.
Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

Elena este una dintre cele mai îndrăgite si versatile artiste de pe scena muzicii românești. Artista a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară, Marioara Man Gheorghe. În 2002, Elena a devenit vocea principală a trupei Mandinga, alături de care a obținut locul al patrulea cu piesa „Soarele meu” în cadrul competiției naționale Eurovision. În 2009, aceasta a reușit să câștige acest concurs la nivel național și să reprezinte România cu piesa „The Balkan Girls”. În plus, în 2016, Elena a încheiat un parteneriat cu Disney Enterprises și Disney Character Voices International Inc. pentru interpretarea coloanei sonore a serialului de animație distribuit de Disney Channel, „Elena din Avalor”. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără „Ecou”, „Până dimineața” și „Numele tău”.

Kali Uchis face echipă cu Ozuna și lansează piesa „Another day in America”

Stream: https://umusic.lnk.to/AnotherDayInAmericaPR

Senzația momentului, Kali Uchis, și-a unit forțele cu megastarul latino, Ozuna, și a lansat astăzi, 26 noiembrie, piesa „Another day in America”. Acest cântec face parte din coloana sonoră a filmului regizat de Steven Spielberg, „West Side Story”, ce va avea premiera pe 7 decembrie 2021.

Cei doi artiști au scris piesa împreună cu Alejandro Borrero, Andrea Mangiamarchi, Brandon Cores, Ivanni Rodriguez, Jorge Luiz Perez Jr., Leonard Bernstein, Manuel Enrique Lara Colmenares, și Stephen Sondheim. De producția track-ului s-au ocupat Manuel Lara și One Six.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=cw1qDzyiYW4

Mesajul piesei a fost inspirat de filmul „West Side Story”, care preia povestea clasică a lui Romeo și a Julietei și o aduce în prezent, pe străzile din New York. În timp ce două grupuri se luptă pentru a prelua supremația cartierului, situația se complică atunci când un membru se îndrăgostește de sora rivalului său.

La începutul lunii septembrie, Kali Uchis a câștigat primul său premiu Billboard Latin Music pentru albumul latin al anului. Premiul a încheiat un an exceptional pentru Uchis, care a câștigat primul său premiu Grammy, pentru cea mai bună înregistrare dance, cu Kaytranada, în ianuarie, primele premii Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud în această vară și a fost nominalizată la primul ei premiu de muzică latino-americană. În plus, Uchis a concertat la a 34-a ediție a Premiilor Patrimoniului Hispanic în octombrie, unde a fost recunoscută ca Inspira Honoree din 2021. Piesa sa de debut, „Telepatia” a stat cel mai mult în topul Billboard Hot 100, fiind singura melodie în limba spaniolă, din acest deceniu (23 săptămâni), și a atins numărul 10 pe Global 200.

Cântărețul și compozitorul puerto-rican, OZUNA, este una dintre figurile latino cele mai cunoscute și ascultate de pe mapamond. De când și-a început cariera în 2015, Ozuna a câștigat multiple premii, precum BMI’s Contemporary Latin Songwriter of the Year (2019, 2021) și Contemporary Latin Song of the Year „Taki Taki” (2020). El a câștigat primele două premii Latin GRAMMYs® în noiembrie 2020, pentru colaborarea „Yo x Ti, Tú x Mí,” cu ROSALÍA.

DUNCAN LAURENCE lanseaza o melodie speciala de sarbatori, intitulata „Wishes Come True”

Asculta: https://umusic.lnk.to/WishesComeTruePR

Duncan Laurence revine cu o piesă originală pentru perioada sărbătorilor de Crăciun, denumită „Wishes Come True,” lansată astăzi, 26 noiembie. Cu vocea sa impresionantă de tenor, acompaniată de notele îmbietoare de pian, piesa poate fi considerată o invitație specială către începutul unei povești de iubire: „Put on your winter coat / I’ll be outside / Meet me under the mistletoe / Baby I’m falling for you / Like snow on a Christmas night / When I’m with you wishes come true.”

„De când eram mic, am iubit Crăciunul datorită luminilor, cadourilor și mâncărurilor speciale. Dar, înaintând în vârstă, lucrurile au început să aibă altă valoare pentru mine”, a spus Duncan Laurence. „Nu mai apreciez așa de mult lucrurile materiale. Apreciez momentele pe care le petrec împreună cu oamenii pe care îi iubesc cel mai mult. E greu să-mi doresc altceva când îi am aproape pe toți cei dragi mie.”

Laurence a câștigat concursul muzical Eurovision Song Contest, în 2019, cu piesa „Arcade” – interpretarea lui fiind lăudată de presa de specialitate, precum The New York Times și The Guardian. Prin debutul său în topul Billboard Hot 100, „Arcade” a devenit primul cântec care a câștigat Eurovision Song Contest din ultimii 45 de ani ce a reușit și performanța de a se clasa în acest top american.

Inclusă pe albumul de debut din 2020, „Small Town Boy”, succesul continuu al piesei demonstrează faptul că acest track este un evergreen. „Arcade” a adunat peste patru miliarde de stream-uri globale de la lansarea din 2019. „Arcade” a ocupat prima poziție în topul Spotify’s Global Viral în 2020 și a obținut certificări în 37 de țări, incluzând platină în U.S., diamant în Mexic, și 3 x diamant în Brazilia.

 

 

Golan lansează versiunea live a piesei „Bridget” (Live Performance @ Cluj Napoca Art Museum)

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=g3rULaRniYQ

Golan lansează versiunea live a piesei „Bridget”. Track-ul este inclus pe cel de-al doilea album, intitulat „I”, și lansat în luna august 2021, în cadrul festivalului de muzică Summer Well.

Link de ascultat albumul: https://golan.lnk.to/I-AlbumPR

„Bridget” vine în urma single-urilor de succes „Rocket Love” (feat. Island Chain), „September Fall”, „Anima”, și „75” (feat. Valeria Stoica), care fac parte din același album, menționat anterior.

După o vară încărcată de evenimente reușite, atât la cele mai mari festivaluri din Romania (Summer Well, Electric Castle), cât și la festivalul BUSH din Budapesta și la concerte în Grecia, Golan a decis să lanseze versiunea live a single-ului „Bridget”, înregistrată la Muzeul de Artă din Cluj Napoca. Videoclipul piesei constă din unica dublă filmată în timp ce trupa a interpretat piesa live în cadrul muzeului.

Recunoscută pentru interpretările live de excepție, Golan este cea mai de succes trupă electro din România. Pe lângă lansarea unor piese electro antemice, Golan a susținut peste 100 de live-performance-uri anual și, de-a lungul timpului, a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european, în plus față de participarea la festivaluri precum Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH și multe altele. De asemenea, Golan a susținut concerte denumite Golan Symphonic, la Arenele Romane.

Celelalte Cuvinte a lansat două melodii de pe următorul album de studio „Clepsidra fără nisip”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat astăzi, 26 noiembrie 2021, primele doua melodii de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”
Trupa orădeană a publicat pe canalul ei de YouTube un lyric video pentru melodia „Aproape cerul”, material ce poate fi vizionat aici:
https://www.youtube.com/watch?v=ldPyownFU90

„Suntem foarte bucuroși că reușim să aducem treptat la lumină cel de-al unsprezecelea album din istoria formației. Nu a fost și nici nu e ușor oricine orice ar spune. De asemenea apariția in trupă, deja de un an, a unei chitare-pereche iscusite cum este cea a lui Marius Pop ne-a adus un plus de motivație și determinare pe toate planurile. «Clepsidra fără nisip» este piesa care dă sugestiv numele albumului, cu sensul de a păstra viu spiritul trupei. «Aproape cerul» este varianta scurtă a piesei (care va apare ulterior și în varianta lungă) realizată ca editare, mix și master de către Marius Pop, cu viziunea lui de producer muzical.” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

De asemenea, și melodia care poartă titlul următorului album poate fi ascultată pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=M9CdiJJs_gM

Ambele melodii pot fi găsite pe serviciile de streaming si download, aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/ClepsidraFaraNisipPR

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte:
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/
https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/
https://linktr.ee/celelaltecuvinte

 

Nicky Romero revine la Universal Music Group cu noua piesa “Why Do I Call”

Stream: https://umusic.lnk.to/WhyDoICallPR

Nicky Romero revine la Universal Music Group cu noua piesa pop-dance “Why Do I Call”. Producatorul olandez isi evidentiaza din nou abilitatiile dinamice prin inceputul cu o voce sentimentala si instrumentale organice, care este urmat un refren influentat de genul muzical deep-house.

Romero si-a inceput parteneriatul cu Universal Music Group anul trecut. Acesta a lansat si proiectul secundar Monocule, dorind sa exploreze zona genului muzical electronic dance. Toate acestea, in timp ce Nicky se ocupa de Protocol Recordings.

Hit-ul “Legacy”, realizat in colaborare cu Krewella, si piesa #1 “I Could Be The One” impreuna cu Avicii au dovedit talentul producatorului. In 2012, artistul a fondat Protocol Recordings si de atunci a colaborat cu Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Timmy Trumpet si Steve Aoki. Acesta a remixat piesele unor artisti celebri precum, Robin Schulz, Kygo, Rita Ora, Steve Aoki, Martin Garrix, Jess Glynne si multi altii. Nicky Romero a creat si emisiunea Protocol Radio show, care este difuzata saptamanal. Producatorul organizeaza in fiecare an festivalul „Nicky Romero & Friends” ADE in Amsterdam.

 

Mura Masa a lansat piesa “2gether”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=pqFRXDgAyhE

Mura Masa a lansat noua piesa “2gether”. In aceasta saptamana, artistul a primit o nominalizare la Premiile Grammy pentru “Best Remixed Recording”. Aceasta melodie este primul track de la lansarea albumului “R.Y.C.” din anul 2020. In tot acest timp, Mura a mixat piese pentru Erika de Casier si Clairo si a co-produs hit-ul “Just For Me” de la PinkPantheress.

“2gether” reprezinta, fara dar si poate, sunetul lui Mura Masa, care incepe un nou capitol din cariera sa muzicala. Piesa contine elemente lo-fi si este interpretata de cantaretul si compozitorul de 19 ani, Gretel Hänlyn. Melodia de debut a artistului a fost produsa de Mura Masa si a fost lansata la inceputul anului 2021. “2gether” a fost impartasita cu fanii de pe TikTok la inceputul saptamanii.

Mura Masa este un curator, producator si artist certificat cu discuri de platina si castigator de Grammy. Albumul de debut, “Mura Masa”, a fost lansat in 2017, fiind realizat in colaborare cu cei mai mari artisti din lume. Proiectul a schimbat perceptia ascultatoriilor, despre cum ar trebuie sa sune un album modern pop. Artistul a depasit borna de 2 miliarde de stream-uri, a fost nominalizat pentru premiul Ivor si a concertat la Alexandra Palace, Warehouse Project, dar si la alte festivaluri din intreaga lume. “R.Y.C” a fost o reinventare a propriul sunet, colaborand cu slowthai, Tirzah, Georgia. Albumul a fost laudat de NME, Mixmag, The Times, Wonderland si Dork.

 

AURORA lansează piesa „Midas Touch”, inclusă pe coloana sonoră a serialului „Hanna”
Link: https://www.youtube.com/watch?v=vQIgGsH4yr0

AURORA a lansat piesa „Midas Touch”, care a fost folosită pentru materialele video promoționale ale celui de-al treilea și ultim sezon al serialului american de pe Amazon Prime Video, „Hanna”.

Track-ul a fost scris și produs de AURORA, împreună cu Magnus Skylstad, colaboratorul său frecvent. Titul piesei face referire la Midas, din legendele greci și romane. Midas a fost rege în Phrygia și era recunoscut pentru nesăbuința și lăcomia sa. Atunci când Dionysus l-a recompensat, Midas și-a dorit ca tot ce va atinge să se transforme în aur. Ulterior, acesta și-a constatat greșeala când mâncarea pe care punea mâna se transforma în aur și aproape a murit de foame.

AURORA a împărtășit pe rețelele de socializare: „Piesa este despre un om foarte trist, care nu știa nici să iubească. Simt că o parte din poveste se petrece într-o casă precum aceasta. Frumoasă. Dar singuratică. Și puțin estompată. Am făcut această piesă pentru show-ul Hanna (o poveste foarte interesantă, despre o femeie tânără de neoprit) și sunt așa de fericită să o lansez! Pentru voi toți! Să o ascultați! Cu urechile voastre!!!!!

Crescând înconjurată de păduri și munți, lângă Bergen, Norvegia, Aurora Aksnes a simțit pentru prima dată chemarea de a sta singură si a compune la vârstă de șase ani; deja când avea doispreze ani, ea scrisese Runaway, un cântec ce a urmat să fie lansat și, ani mai tarziu si la mii de mile distanță, a inspirat altă tânără de doisprezece ani, Billie Eilish, să-și compună propria muzică. Recent, Runaway s-a catapultat în Top 40 Singles Chart în U.K. pentru prima dată și a ajuns pe locul 25. Piesa este prima de la un artist semnat de U.K. care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Charts. Runaway este, de asemenea, al 13-lea cântec internațional care să ajungă pe locul #1 în Spotify India Top 200. De asemenea, acesta a intrat și în topurile Spotify Global Top 20 și top 5 al Global Shazam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.