31 octombrie este vremea unei sărbători mai puțin tradiționale! Indiferent de vârstă, Halloween este ziua perfectă pentru a te costuma într-un personaj pe care-l iubești sau pentru a le pregăti celor din jurul tău o serie de farse înspăimântătoare. Anul acesta, duminică, de la ora 22:30, pe PRO TV, telespectatorii se vor putea bucura de un show de senzație: Singura casă! Conceptul emisiunii le aparține celor de la Magic Maker Media House (MMMH), casa de producție independentă și parte a grupului UNTOLD UNIVERSE, iar producția a fost realizată de catre MMMH în colaborare cu PRO TV!

Cel care aduce spectacolul este vampirul Eduard, interpretat de simpaticul detectiv de la Masked Singer România, Alex Bogdan. Acesta îi va invita la cea mai tare petrecere pe Mihaela Rădulescu, Smiley, Pavel Bartoș și Ruby. Ce îi așteaptă? Un joc de evadare din casa vampirului care le poate aduce la final un premiu de 50.000 euro care va fi donat celor de la Dăruiește viața!

La cei 739 de ani ai săi, vampirul Eduard va fi ajutat de asistentul lui, Relu, să le pregătească celor patru vedete o serie de provocări total neașteptate! Printre eprubete cu sânge, șerpi pregătiți să atace și strigoi deciși să sperie, Mihaela, Smiley, Pavel și Ruby vor trebui să fie atenți la fiecare detaliu și să nu piardă nicio secundă pentru a evada la timp.

Cum de-au ajuns cei patru la această petrecere? Povestește chiar Smiley! ”Am primit invitația pe whatsapp de la un număr necunoscut. Adresa era aproape de mine”. Să fi luat oare juratul SuperStar decizia corectă de a veni?

Înainte de a porni la drum, Ruby admite că nu putea rata această seară: ”N-aș fi putut refuza invitația la petrecerea unui vampir”. De cealaltă parte, Mihaela declară că planurile pe care și le-au făcut sunt destul de complicate: ”Masonii erau mici copii pe lângă ce mind setup aveam noi când am intrat”.

Pe parcursul camerelor, cei patru vor putea profita și de mici indicii… cu o condiție surprinzătoare: dacă îi vor cânta vampirului o piesă care îi amintește de copilărie. Despre ce piesă este vorba, cum se vor înțelege vedetele și care va fi camera care-l va face pe Pavel Bartoș să spună: ”A fost prima dată și singura… când a fost coordonare perfectă”, vedem în câteva zile.

Cum îi va ajuta sau chiar încurca vampirul Eduard pe Mihaela, Pavel, Smiley și Ruby și  dacă vor reuși să scape, câștigând banii pentru cei de la Dăruiește viața, aflăm duminică, de la 22:30, doar pe PRO TV!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.