Doi tineri, cu viitor în domenii de succes, au renunțat la viața din capitală și toate oportunitățile pe care le oferea orașul și s-au mutat într-un sat uitat de lume. Au cumpărat o casă veche, fără utilități și au pornit de la zero, cu patru copii mici, pe un drum neasfaltat, plin de obstacole. Povestea familiei Pârvu o vom cunoaște în această seară, de la 20:30, la Visuri la cheie.

 

Tot ce și-au dorit cei doi tineri a fost să ajute, să facă lucruri care să le bucure sufletul și să-și învețe copiii să trăiască aproape de natură. Condițiile de trai nu i-au făcut să dea înapoi și și-au construit un loc al lor în Florieni, un sat din Argeș, care abia dacă mai este populat. „S-au cam pustiit satele, foarte mulți tineri au plecat în străinătate, au rămas mulți bătrâni singuri, se pierd și meșteșugurile și obiceiurile tradiționale – ei le-au moștenit și, din păcate, nu mai au cui să le transmită”, va povesti Constantin, tatăl familiei.

 

A venit și momentul ca ei să fie ajutați, pentru că doar așa pot oferi mai departe tot ce și-au propus. Nu vor să facă uitată tradiția, pun foarte mult preț pe liniște, natură și își doresc ca oamenii să nu uite de bătrânii care au ce să învețe, dar nu mai au pe cine. Dragoș, Cristina, Alina și Alex au fost impresionați de povestea lor – „îți trebuie ceva curaj să apeși, nu accelerația, ci frâna, în viață”, va spune Alina Vîlcu.

 

Au renunțat la ei, ca să-i ajute pe alții! Astăzi a venit momentul ca și ei să primească puțin din cât au dăruit! Și-au dorit să construiască pentru cei din jur, iar acum noi construim pentru ei! O nouă ediție Visuri la cheie, diseară, de la 20:30.

 

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe voyo.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.