Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în luna septembrie în căutarea următorului #superstar al României! În fața lor au venit sute de concurenți deciși să demonstreze că merită să primească tichetul auriu care îi califica în următoarea etapă. Dintre aceștia, 114 au mers mai departe după ce au primit măcar 3 de DA din partea juraților. Vineri, emoțiile ajung la un alt nivel: începe etapa recall-urilor!

Tot ceea ce au descoperit în faza audițiilor se schimbă: o nouă scenă, un alt decor, un public format din ceilalți colegi ai lor calificați și un repertoriu total diferit. Show-ul ajunge la un nivel mai puternic, ceea ce înseamnă că și pretențiile vor crește.

În cea de-a doua etapă, calificații vor fi împărțiți pe grupe, în funcție de genul muzical abordat. Fiecare concurent a ales o piesă pe care o va interpreta și în baza căreia va fi jurizat. După ce toată grupa va încheia seria interpretărilor, cei patru jurați vor decide cine merge mai departe. Pe loc, fără alte șanse oferite. Cine va reuși să facă față presiunii și cine va ceda? Aflăm vineri, de la 20:30 și sâmbătă, de la 20:00.

Despre această etapă, Raluka declară: ”Etapa audițiilor a fost foarte tare: am cunoscut concurenți talentați rău și ne-am bucurat de cântări pline de emoție, la care sunt sigură că și cei de acasă sunt de aceeași părere cu mine. Acum se schimbă totul, va fi mult mai dur, iar fiecare alegere mult mai dificilă. Sunt concurenți în care am avut încredere, în care încă mai cred, dar acum trebuie să îi eliminăm pe unii dintre ei. Nu este un concurs ușor, noi nu vom mai fi atât de îngăduitori. De aceea vă spun că nu ar trebui să ratați primul recall, va fi o nebunie, veți vedea niște interpretări incredibile, evoluții spectaculoase ale celor pe care  îi știți deja, dar și eliminări la care nu v-ați fi așteptat. Îmi doresc tare să trăiți alături de noi și această etapă!”

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, puteți urmări paginile de Facebook și Instagram ale show-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.