Șarpele și Robotul s-au demascat aseară în cel mai secretos show de televiziune: Masked Singer România. În urma deciziei publicului, cele două personaje au părăsit competiția, iar vedetele care s-au ascuns în cele două costume impresionante, Radu Vâlcan și Marian Drăgulescu, au renunțat la mască. Show-ul a fost lider de audiență.

 

Două sesiuni de vot au oferit aseară, la Masked Singer România, cele mai surprinzătoare două demascări. Enigmaticul Șarpe i-a pus în încurcătură pe detectivi, care au crezut că acolo s-ar putea ascunde Liviu Teodorescu, CRBL, Dan Helciug, Tudor Chirilă sau chiar Mihai Petre, în realitate fiind prezentatorul TV, Radu Vâlcan. ”Nu, nu pot să cred! Nu pot să cred!”, a spus Horia Brenciu imediat după demascare. ”Mie mi s-a dat lumea peste cap. Tu erai în Oul dragonului cu Adela Popescu, eu așa credeam. Eram absolut sigură!”, a spus INNA. ”Mie mi-a fost teamă să nu mă fac de râs. Adelei i-a plăcut, m-a încuraja foarte mult. Pe copii i-am pregătit, dar cred că v-a trebui să vorbesc cu fetele de la costume să iau costumul ăsta cu mine”, a spus Radu Vâlcan.

 

Dacă Șarpele i-a pus în încurcătură, în ceea ce privește Robotul, cei patru detectivi au fost foarte aproape de răspunsul corect și au propus într-un final două variante: Marius Urzică sau Marian Drăgulescu, cel din urmă fiind cel care a cântat și dansat în masca energicului Robot. ”M-am simțit foarte bine la voi, aici. Sincer, eu mă bazam mai mult pe mișcările Roboțelului decât pe voce, dar mă bucur că v-a plăcut”, a spus Marian Drăgulescu după demascare.

 

Ediția Masked Singer de joi seară a fost lider de audiență și a înregistrat 6 puncte de audiență, 21.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.3 rating și 18.9% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. În rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD, PRO TV a înregistrat 6.2 puncte de audiență și 19.3% cotă de piață.

 

Săptămâna viitoare, o nouă mască va intra în cel mai secretos show al momentului și va lupta să-și securizeze locul, dar și să încurce celelalte măști. O nouă ediție Masked Singer România e joia viitoare, de la ora 21:30, la PRO TV.

 

Noul sezon Masked Singer România e disponibil online și pe voyo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.