De-a lungul timpului, serialul Las Fierbinți a abordat, în stilul caracteristic, diferite situații care reflectă diverse probleme regăsite în societate. În episodul de aseară, personajele s-au confruntat cu situația pandemiei, care a ajuns și pe ulițele satului. Un medic, interpretat de actorul Adrian Titieni, a fost cel care le-a explicat, din perspectiva unui profesionist, ce reprezintă vaccinarea, care sunt normele de respectat pentru a reduce riscul îmbolnăvirii și cum fiecare are dreptul să decidă ce este mai bine pentru el și pentru cei dragi.

 

La nici 24 de ore de la difuzarea episodului, acest moment a devenit viral în mediul online, cu peste 1.2 milioane reach și peste jumătate de milion de vizualizări. Peste 7400 de oameni au distribuit postarea pe profilele lor și s-au strâns peste 31200 de reacții.

 

Serialul Las Fierbinți a fost săptămâna aceasta lider incontestabil de audiență. În medie, luni, marți și joi, a înregistrat 11.4 puncte de rating și 29.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut, în medie, 6.7 puncte de rating și 17.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu o medie de 9.3 puncte de audiență și 27.9% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea, în medie, 6.5 puncte de rating și 19.3% share. La nivel național, în medie, peste 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți.

 

Episodul de luni, 27 septembrie, a fost cel mai urmărit program TV din România, din ultima săptămână, din prime time, pe segmentul de public național 21-54 ABCD.

 

Povestea personajelor din Las Fierbinți continuă săptămâna viitoare, luni, marți și joi, de la 20:30, cu noi întâmplări și situații de pe ulițele satului.

 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.