Un plan bine ascuns ani de zile. O moarte soluționată și o familie îndurerată. Un plan de răzbunare început în urmă cu ceva timp. Victime colaterale. Iubiri ce nu s-au încheiat nici după ce s-au format familii. Răsturnări de situație incredibile. Așa arată rezumatul primelor sezoane. Aseară, în serialul VLAD, tensiunea a atins cote înalte când personajul principal a dat foc casei Anuței pentru a se asigura că procurorul Toteanu nu îi va descoperi amprentele în locul în care a crescut.

Aflați în cimitir, în preajma sicriului lui Adrian pe care se pregăteau să-l înmormânteze pentru a doua oară, Răzvan, Petre și Maria au primit o veste cruntă: casa lor a luat foc. Toată agoniseala lor era acum scrum. Nici prin gând nu le trecea că fiul pierdut era cel care făcuse asta pentru a-și ascunde identitatea.

O dată în plus, Vlad a simțit că pericolul valsează în viața lui! Aflat la secția de poliție, acesta a avut o discuție cu procurorul Toteanu de la care a reușit să afle o poveste incredibilă: ”Acum 13 ani urma să fiu procuror de caz. Din cauza problemelor mele, am cerut să fiu recuzat”. Realizând că Adrian a fost închis și a murit nevinovat, Toteanu a decis să îl răzbune: ”Mortul se întoarce de la groapă și mă ajută să îndrept greșelile trecute”.

În paralel, Carla a început să-și pună în aplicare planurile de răzbunare: a lansat spre presă un video în care Ivana făcea declarații șocante: ”Singurul care trebuie anchetat e Marcel Drăgoi”.  O nouă viață pare că a început și pentru Ștefan, după ce a întâlnit-o pe Gicuța, noul personaj interpretat de Anca Dinicu. Aceasta i-a oferit alinare în momentele grele cu care se confruntă și o noapte… cel puțin neașteptată!

Cum se va descurca Vlad cu atacurile venite din toate direcțiile? Va reuși Ștefan să se adapteze la noua viață care-l așteaptă? Toate acestea și multe altele pot fi văzute în următoarele episoade, în fiecare luni, de la 21:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.