Cel mai neașteptat experiment social al momentului, reality show-ul Căsătoriți pe nevăzute, revine în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV, cu o nouă ediție. Cristina și Georges vor ajunge în fața ofițerului stării civile și sunt nevoiți să ia cea mai curajoasă decizie a vieții lor: să se căsătorească pe nevăzute.

 

Analizănd profilurile celor doi, experții au concluzionat că între Cristina și Georges există o compatibilitate foarte mare, chiar dacă părerea familie nu este nici pe departe aceeași. ”Din felul în care am cunoscut-o eu pe Cristina, cred că este foarte deschisă în ceea ce privește sexualitatea cuplului ei, însă nu cred că vrea să împărtășească asta și cu ceilalți”, va spune Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, în timp ce Victor Toriani, psihoterapeut și psiholog clinician, e de părere că: ”E un cuplu viu, tânăr, un cuplu care are jovialitatea și curiozitatea vieții. Noi sperăm ca ei să descopere și să amplifice acest potențial al relației lor”.

 

După ce au trecut prin tot felul de stări și au avut de înfruntat emoțiile pregătirilor pentru marele eveniment, Cristina și Georges se vor vedea pentru prima dată înainte cu doar câteva secunde de a lua o decizie. Părinții ei, surprinși de decizia experților, vor continua să-și arate nemulțumirea legată de mire. ”Nu semna, Cristina!”, va spune tatăl acesteia înainte ca ea să semneze actele în fața primarului Elena Lasconi. Ce va decide Cristina, dar și dacă va asculta sfatul tatălui ei sau va miza pe rezultatele oferite de știință, vedem în această seară, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Căsătoriți pe nevăzute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.