Cea de-a treia ediţie a primului stage Asia Express – Drumul Împăraţilor, difuzată aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 6.9 puncte de rating și 24.2% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.5 puncte de rating și 22.9% cota de piață.

Luni seară, imunitatea etapei a fost adjudecată de Mihai Petre și de soția sa Elwira, echipă ajunsă prima la steagul Asia Express. Cei doi sunt până în acest moment singura echipă ce a câștigat cea mai importantă miză din prima etapă a concursului, dar în seara aceasta, un alt cuplu va deveni imun în nominalizarea cursei pentru ultima șansă, căci o nouă imunitate este pusă în joc de către Irina Fodor.

Tot diseară, de la 20:30, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Patrizia Paglieri și Francesco vor începe în forță în ritm de joc de amuletă. Provocarea din satul pescăresc le poate aduce 1000 de Euro, dar și un avantaj substantial într-o cursă în care imprevizibilul situației poate schimba clasamentul în orice moment. Cine va câștiga, telespectatorii vor afla în această seară.

Traseul de azi îi va trece pe concurenți de la agonie la extaz, căci ritmul alert de competiție în vreme de pandemie se va lăsa cu multă frustrare: ”Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că aceată emisiune poate să te facă erou și victimă la câteva ore distanță”, va mărturisi Adriana Trandafir.

Cine va obține cea de-a doua imunitate a etapei și cum se va desfășura a treia zi a competiției în Turcia, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.  

 

Sursa:Kantar Media  
Copyright:ARMADATA S.R.L.  
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban
Perioada 20 septembrie 2021  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.