Toamna aduce, zi de zi, pe PRO 2, un show în care puterea se află în mâna femeilor! Cinci concurente independente, decise să își găsească dragostea, fără a face niciun compromis, pornesc în experiența vieții lor. În Istanbul, într-o vilă luxoasă, timp de câteva luni, acestea vor avea parte de o provocare incredibilă: să găsească un bărbat care să se potrivească așteptărilor lor și care să le facă să uite de tot ceea ce nu a mers înainte în viața lor personală.

Prima concurentă care intră în această experiență de neratat este Oana Zidaru, o antreprenoare de 36 ani, care a fost mereu atrasă de modă și frumusețe.

După 13 ani petrecuți în lumea jurnalismului online, și-a concentrat atenția asupra conținutului pe propria pagină de Instagram, iar în timpul pandemiei a făcut pasul cel mare: lansarea propriului produs pentru ondularea părului.

Oana nu se teme de singurătate și admite că este mândră de toate alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții ei. După ce s-a concentrat pe tot ceea ce înseamnă partea profesională, simte că este momentul potrivit să acorde atenție și planului personal. Își dorește să găsească pe cineva care să gândească pozitiv, exact ca și ea.

Înainte de a începe călătoria, Oana recunoaște: ”Cei dragi îmi vor lipsi enorm! Sunt foarte apropiată de cei din familie și am doi nepoți minunați care sunt obișnuiți să mă vadă aproape în fiecare zi”. Cu toate acestea, vrea să profite la maximum de tot ceea ce îi va aduce proiectul de pe PRO 2: ”Sunt convinsă că va fi o experiența transformatoare pentru mine”.

Majda Aboulumosha, gazda emisiunii, vă așteaptă în fiecare zi de luni până duminică, de la orele 13:00, 19:00 și 22:30 pe PRO 2 într-o emisiune ce nu trebuie ratată! Femeia alege!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.