Bine ați venit la Meciul Secolului! Campion de baschet și icon global, LeBron James, merge într-o aventură epică, atemporală alături de Gaşca Tune şi Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee și o echipă inovatoare de filmare, inclusiv Ryan Coogler și Maverick Carter. Această călătorie care îl va transforma complet are loc la intersecţia a două lumi și dezvăluie cât de departe vor merge unii părinți pentru a se conecta cu copiii lor. Când LeBron și tânărul său fiu, Dom, sunt prinși într-un spațiu digital de necinstitul AI (Artificial Intelligence), LeBron trebuie facă orice este posibil pebtru ca ei să se întoarcă în siguranță acasă. Singura sa șansă este să îi conducă spre victorie pe Bugs Bunny, Lola Bunny și întreaga bandă de Looney Tunes, foarte cunoscuţi ca nedisciplinați, împotriva campionilor digitalizaţi ai lui AI pe terenul de bachet. Gașca Goon este formată dintr-un un număr semnificativ de profesionişti de baschet, așa cum nu ai mai văzut. Meciul Tunes versus Goons (Nătângi) are cea mai mare miză din viața lui LeBron și va redefini legătura lui  acestuia cu fiul său. Tatăl înțelege că tot ce trebuie să facă este să-și încurajeze fiul să fie el însuși. Gaşca Tunes gata de acțiune sparge convențiile, își supraîncarcă talentele unice și îl surprind chiar pe „King” James jucând jocul în felul lor.

 

James LeBron joacă alături de actorul nominalizat la Oscar, Don Cheadle (filmele „Avengers”, „Hotel Rwanda”), Khris Davis („Iuda și Mesia Negru”, „Atlanta” TV), Sonequa Martin-Green („The Walking Dead”, „ Star Trek: Discovery ”), nou-venitul Cedric Joe, Jeff Bergman („ Looney Tunes Cartoons ”), Eric Bauza („ Looney Tunes Cartoons ”).

Lee („Girls Trip”, „Night School”) regizează dintr-un scenariu scris de Juel Taylor și Tony Rettenmaier și Keenan Coogler și Terence Nance. Producătorii filmului sunt Ryan Coogler, LeBron James, Maverick Carter și Duncan Henderson, iar producătorii executivi sunt Sev Ohanian, Zinzi Coogler, Allison Abbate, Jesse Ehrman, Jamal Henderson, Spencer Beighley, Justin Lin, Terence Nance și Ivan Reitman.

Echipa de creație din culise a regizorului include directorul de fotografie Salvatore Totino („Spider-Man: Homecoming”), producătorul de animație Troy Nethercott („Wonder Park”), designerii de producție Kevin Ishioka („The Mule”), Akin McKenzie ( „Când ne văd” de Netflix și Clint Wallace (viitoarele „Eternals”), editorul Bob Ducsay („Godzilla: Regele monștrilor”, „Star Wars Episodul VIII – Ultimii Jedi”) și designerul de costume Melissa Bruning („Rampage , ”„ Războiul pentru planeta maimuțelor ”). Muzica este de Kris Bowers („Greenbook”, „Bridgerton” de Netflix).

Warner Bros. Pictures prezintă o producție / The SpringHill Company Production, un film al lui Malcolm D. Lee, „Space Jam: A New Legacy”. Filmul va fi distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures. Acesta va fi lansat în cinematografe la nivel național pe 16 iulie 2021, de Vertical Entertainment.

Performanța înseamnă multă muncă, dedicație, implicare fanatică. Nimeni de pe Pământ nu înțelege mai bine acest sentiment decât de patru ori campionul LeBron James.

Așa cum aflăm din primele momentele de la începutul filmului, printr-un prolog scurt și perspicace la povestea din „Space Jam: O nouă eră”, chiar și atunci când era copil iar ceilalți se distrau, se jucau jocuri video și practic „le creau”, atenția lui LeBron a fost redirecționață de la distracții și a rămas concentrată pentru totdeauna pe un scop unic, cel de a fi cel mai mare jucător de baschet din toate timpurile.

 

Acum, la vârful carierei sale, LeBron – o versiune a imaginii sale, jucată de unicul – poate descoperi că există câteva obstacole pe teren care să îl surprindă. Le-a văzut pe toate. Dar, când vine vorba de creșterea a doi băieți adolescenți, LeBron mai are de învățat câte ceva. De exemplu, când fiul său mai mic Dom (Cedric Joe) recunoaște că ar prefera să participe la o tabără de design de jocuri video în loc de baschet, tatăl său îl forțează să se străduiască pentru a fi măreț pe teren. „Nu mă lași niciodată doar … să fie eu”, răspunde Dom.

 

Într-un efort de a se conecta mai mult cu Dom, LeBron îl aduce la o întâlnire la birourile Warner Bros., unde directorii sunt încântați să le prezinte Warner 3000, o nouă tehnologie revoluționară care îl poate încorpora digital pe LeBron într-o gamă infinită de filme și seriale. Cu toate acestea, LeBron refuză, alegând în schimb să-și prioritizeze cariera de baschet față de divertisment.

 

Această decizie nu îi pică bine algoritmului malefic din centrul „versului-server” al lui Warner, un digi-ticălos egomaniac numit Al G. Rhythm, interpretat de Don Cheadle. Al G. îi atrage pe LeBron și Dom în camera serverului, de unde îi răpește, aspirându-i în domeniul său digital și forțându-i să meargă unul împotruva celuilalt într-un meci de baschet ce va fi cunoscut peste veacuri. Poate LeBron să învingă Echipa Goon, complet îmbunătățită digital, a lui Rhythm și să-și salveze familia de o existență eternă în server? Poate, dar mai întâi va trebui să învețe să se distreze și, mai important, să-i lase pe alții să fie ei înșiși. Și cine mai bine să-i dea această lecție decât Bugs Bunny și Echipa Tune?

 

Adevăratul LeBron James a simțit întotdeauna o legătură specială cu „Space Jam”. „Când aveam 12 ani, aveam nevoie de inspirație acolo unde am crescut”, afirmă el. „Michael Jordan a fost unul dintre acei oameni care mi-a dat inspirație, alături de mama mea. Când mă gândesc din nou la vizionarea „Space Jam”, având mereu dragoste pentru Bugs Bunny și Looney Tunes, apoi îl adaugi pe Michael Jordan, una dintre modelele mele din copilărie. Mi s-a părut că a fost un meci făcut în ceruri pentru mine ”.

 

În cei 25 de ani de la lansarea filmului original, James a urcat în topul clasamentului jucătorilor de baschet. Acum, el se găsește în fața camerei, într-un efort de a continua o moștenire pe care este mândru să o susțină. „Este o onoare pentru mine să fac parte din lumea „Space Jam”, să pot să o reintroduc copiilor de astăzi și să le arăt cât de incredibili sunt Looney Tunes și cât de mare este și baschetul.” Și, la fel ca în primul film, ne tachinează el: „Există, de asemenea, câteva lucruri în acest film care vor surprinde multă lume. Astaface filmul interesant”.

Misiunea de a conduce această întreprindere cinematografică masivă a revenit regizorului Malcolm D. Lee, care a îmbrățișat oportunitatea de a reimagina conceptul pentru o lume mult diferită de cea pe care o cunoșteam în 1996. „Aceasta este mai mult decât „Space Jam”, aceasta este mai degrabă Cyber ​​’Space Jam „, afirmă Lee încântat. „Suntem într-o eră în care totul este digital și electronic și pe web, știi? Totul se referă la jocuri video și realitate virtuală, așa că personajele noastre – LeBron James și fiul său – intră într-un joc video. Este o modalitate excelentă de a readuce Looney Tunes pe marele ecran, cu ajutorul unuia dintre cei mai mari jucători de baschet care au jucat vreodată.”

Producătorul Ryan Coogler este de acord, adăugând: „Este o poveste cu multă anvergură care are situații dificile pe care nu le-ați vedea neapărat venind. Acest film există la intersecția divertismentului într-un mod incredibil. Dar la sfârșitul zilei, este o poveste despre familie. Este o poveste de tată / fiu „.

Maverick Carter, cel mai vechi prieten și partener de afaceri al lui LeBron, CEO al companiei SpringHill, este, de asemenea, producător al filmului. Carter consideră că acum este momentul perfect pentru a revitaliza numele „Space Jam” și că James este situat în mod unic pentru a deschide întoarcerea sa. „Cred că este momentul potrivit pentru a readuce această lume, deoarece am ajuns la o poveste cu adevărat uimitoare. După cum știe toată lumea, atunci când faci un film, un serial sau orice altceva, povestea este ceea ce contează cu adevărat. Această poveste a aterizat într-un loc în care cred cu adevărat că LeBron – ca actor, ca jucător de baschet, ca om, ca tată, ca fiu – este poziționat în mod unic pentru a fi în centrul. Este un film complet nou, care are într-adevăr un mesaj și se ocupă de probleme de care ne lovim cu toții.”

Actorul Don Cheadle a savurat ocazia de a face parte din această intersecție modernă în divertisment. „Conceptul este cu adevărat interesant, toate aceste elemente reunindu-se. Adică, haide, există familie, există baschet, există toate IP-urile Warner Bros. Există o lume spectaculoasă în fața noastră, și în interiorul acesteia există personaje reale care se confruntă cu conflicte emoționale umane reale. M-am gândit că ar fi destul de distractiv să fac parte din toate astea. ”

Pe lângă faptul că se ocupă de distracția și temele familiale inerente poveștii, producătorul Duncan Henderson admiră abilitatea adepților lui Lee de a lucra în cadrul diferitelor moduri ale filmului hibrid. „Malcolm este minunat, nu am fi putut fi pe mâini mai bune”, spune el. „Are o sensibilitate extraordinară pentru comedie, găsirea și exploatarea acelor momente. Poate pur și simplu să ia o scenă și să o continue și este un partener excelent ”.

Cu acest amestec complicat de lucrări de animație clasice și CG, o poveste cu un concept ridicat și putere stelară, „Space Jam: O nouă eră” reprezintă o nouă voce în plină expansiune în cinematografia de divertisment. Acest lucru este făcut și mai semnificativ prin faptul că vocea respectivă provine dintr-o colecție de artiști afro-americani talentați, un pas puternic pozitiv în integrarea filmelor de la Hollywood. „În film, ai o familie americană reprezentată de LeBron James și de actorii care îi interpretează pe cei dragi”, spune Lee. „Aceasta este o familie tradițională. Dar toată lumea se raportează la familie – tați și fii, sau doar părinți și copii în general. Cred că este o poveste infinit relatabilă. ”

 

Când vine vorba de a reflecta cum arată și acționează familiile reale din întreaga lume, James este de acord, adăugând: „Cred că acest film va atrage familii din toate părțile, deoarece un copil ar putea avea doi ani și bunica lui care are grijă de el, care are peste 60 sau 70 de ani, se poate bucura și de film, amintindu-și că a văzut desenele animate Looney Tunes și poate simți din nou bucurie.”

Desigur, filmul are o altă atracție universală, unul pentru care James este în mod incontestabil recunoscător: „Baschet. Baschetul este cel mai mare sport din lume după părerea mea și suntem peste tot în lume. Te uiți la ligile profesionale și ai oameni nu numai din America, ci de pretutindeni. Baschetul atinge atât de multe familii diferite, deoarece jocul rezonează cu atât de mulți oameni din lume. Și atunci când adăugați aceste personaje clasice de desene animate și umorul lor … vreau să spun că este vorba doar de zâmbet și de a fi fericiți și a râde împreună. Acestea sunt ingredientele succesului. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.