E foarte important să putem valorifica fiecare spațiu din căminul nostru, astfel încât să rezervăm un colț pentru munca de acasă, activități, pasiuni, chiar și relaxare. Dacă știm cum să îmbinăm culori, elemente de decor și câteva plante, reușim să facem o transformare uluitoare, și deloc costisitoare, într-un spațiu pe care să-l putem folosi cu diverse ocazii.

 

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie, i-a dat câteva ponturi Laviniei Petrea de cum își poate amenja un astfel de colț special, în propria sufragerie.

 

„Vreau să-mi amenajez acasă un spațiu unde vreau să filmez pentru mine. După cum știți, am blogul laviniapetrea.ro, dar vreau să fac și o variantă video. Și am venit să primesc sfaturi prețioase de la Andra. Cred că v-ar ajuta foarte mult și pe voi, pentru că am trecut printr-un an în care munca noastră de la birou s-a mutat acasă și cu toții am încercat să ne creăm un spațiu cât mai prietenos”, a spus Lavinia Petrea.

 

„Este bine într-o amenajare să ai o culoare un pic mai tare, nuanțe care să te ducă cu gândul către natură. Cred că și o oglindă ar ajuta foarte mult, pentru o reflexie a luminii naturale. Poate să devină și un „insta-corner” – o amenjare despre asta e. Trebuie să avem grijă să fie o bază clasică și să venim cu anumite accente: plante, elemente de decor, vaze, rame. De exemplu, dacă alegi un scaun crem poți oricând să vii cu perne decorative”, a spus Andra Marinescu.

 

Întreaga discuție, dar și alte sfaturi utile din partea arhitecților Visuri la cheie sunt disponibile pe https://visurilacheie.protv.ro/diy.

 

Dacă cunoașteți o familie care are nevoie de ajutorul echipei, nu uitați că puteți să o înscrieți în emisiune, prin completarea formularului de aici: visurilacheie.protv.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.