Unul dintre cei mai cunoscuți și talentați muzicieni din România, Damian Drăghici este invitatul de astăzi, 13 iulie, al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cu o carieră muzicală de peste 40 de ani, Damian Drăghici, acum în vârstă de 51 de ani, este un artist complet. A studiat, încă din copilărie, mai multe instrumente muzicale, motiv pentru care a fost supranumit, de către apropiați, <omul-orchestră>. Naiul este instrumentul care l-a consacrat atât în țară, cat si peste hotare, artistul cântând, de-a lungul anilor, pe cele mai prestigioase scene ale lumii.

Povestea de viață a lui Damian Draghici este demnă de un film.
Damian Drăghici a plecat din țară în Statele Unite ale Americii, înainte de Revoluția din 1989. A studiat la prestigiosul Colegiu de Muzică Berklee, a avut o evoluție uluitoare, iar în prezent, se bucură de o carieră strălucită, de-a lungul căreia a primit numeroase premii, dar, mai presus de orice, a adunat admirația milioanelor de oameni din întreaga lume.

Fondator al trupei Damian & Brothers, artistul provine dintr-o familie cu o tradiție muzicală veche de șapte generații, a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a doi copii.

„Ați mințit că ați câștigat un premiu Grammy?”, „De ce ați consumat droguri?”, „A fost Damian&Brothers apogeul carierei dumneavoastră?”, „Cât timp v-ați simțit un cerșetor?”, „V-ați simțit vinovat că v-ați părăsit fiica?”, „De ce nu a fost familia mândră de dumneavoastră?”, „V-ați amenințat tatăl cu pistolul?”, acestea  sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate artistului Damian Drăghici, în această seară, într-o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.