ALE lansează „Știu ce e dragostea”, o piesă de vară, cu un videoclip ce te duce cu gândul la plecările spontane spre mare. Plină de viață și cu un sound fresh, piesa vorbește despre dragoste și libertate, iar videoclipul redă întocmai starea de bine și dinamismul single-ului. „Știu ce e dragostea“ este o afirmație pozitivă care îți reamintește să te bucuri de tot ce trăiești pentru că fericirea vine de fapt din lucruri simple.

Compusă de către ADDA alături de Ana Maria Ștefan, ProducaDoru și Robert Toma, „Știu ce e dragostea” este o piesă de dragoste plină de optimism pentru cei care aleg să iubească necondiționat. Clipul completează mood-ul single-ului și dezvăluie prin imagini pozitivitatea din spatele versurilor și  importanța momentelor petrecute împreună, dar și amintirile create alături de cei dragi.

„Pentru fiecare ascultător, «Știu ce e dragostea» are o însemnătate diferită, un răspuns diferit. Eu cred că sintetizează cel mai bine starea de bine și pozitivitatea. Grijile cotidiene și presiunea societății ne fac să ne rătăcim de noi înșine. Suntem mereu pe fugă, nu ne dăm timp pentru suflet. Dacă te iubești pe tine, iți vei da seama câtă iubire, răbdare și căldură poți emana doar prin simpla ta prezență. «Mulțumesc pentru ce mi-ai dat, ce mi-ai luat și ce mi-ai lăsat» este un motto, după care mă ghidez de mică. Îmi aduce aminte mereu de unde am plecat și mă ține cu picioarele pe pământ“ , povestește ALE.

Semifinalistă la Vocea României din ediția anului 2015, Alexandra Mitroi a făcut primii pași spre o carieră muzicală când avea 16 ani. Vocea ei a fost descoperită întâmplător de către doamna ei dirigintă care a rugat-o să cânte o doină. De-a lungul timpului a lansat piese precum „Kiss Me” (feat DJ Gabro și Mr Sax), „Uită” și „Inside Story” (alături de Sean Norvis). În prezent, scrie și compune și are propriul band alături de care performează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.