Festivalul Neversea se amână până în 2022, au anunțat astăzi organizatorii pe rețelele de socializare, din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele reglementări impuse de pandemie.

Frumoși visători ai lui Neversea,
De la răsărit până la apus, ne lipsești atât de mult!
Cu asta în minte, am vrea să știți că am încercat cu adevărat tot ce ne stă în putere (și câteva lucruri dincolo) pentru a vă aduce pe insula viselor, o oază de libertate și muzică, o evadare ireală. Datorită timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele reglementări pandemice, a trebuit să luăm cea mai dificilă decizie vreodată. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, dintre care unele au inclus mutarea NEVERSEA în toamnă, am decis să nu facem pe nimeni să facă compromisuri în experiența lor – audiența, echipajul și nici artiștii.
NEVERSEA, cel mai mare festival de plajă din Europa, se naște din dragoste pentru vară, soare și libertatea de a alerga desculț pentru a-ți îndeplini visele. Cu alte cuvinte, deoarece vara este singura noastră opțiune adevărată, alternativa cu care rămânem este să amânăm NEVERSEA pentru vara anului 2022. Vom reveni anul viitor cu mai multă energie ca oricând, experiențe incredibile și un line-up care va ai dansat de pe tot ce nu ai putut striga în acești doi ani.
Între timp, deși nu putem spera să înlocuim NEVERSEA și tot ce înseamnă pentru fiecare dintre noi, vă așteptăm toată vara la Neversea Beach. Vă rugăm să fiți cu ochii pe cutia poștală, deoarece toți deținătorii de bilete vor primi notificări despre opțiunile lor prin e-mail. Mai mult, pentru că vă prețuim loialitatea și știm cât de mult prețuiți experiențele memorabile ale festivalului, același email vă va oferi alternative pentru a dansa în continuare împreună anul acesta.
Mulțumesc pentru dragostea ta!
Abia așteptăm să vă vedem din nou pe Insula Viselor.
Cei care au cumpărat bilete vor primi notificări despre opțiunile lor prin e-mail despre pașii pe care trebuie să îi urmeze, au mai anunțat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.